Vahingoittuneet hiukset? Anna niille vahvistava apu – kokeile Nanoil Keratin Hair Maskia

Nanoil keratiininaamarit

Huononeeko hiustesi kunto ja näyttävätkö ne koko ajan vain pahemmilta? Syynä saattaa olla keratiininpuute. Lue vahingoittumisen syistä ja mahdollisuuksista korjata hiuksesi Nanoilin keratiininaamion avulla.

Miksi hiuksesi ovat vahingoittuneet?

Hiukset kärsivät monista erilaisista syistä. Epäsopivat tuotteet ovat yleinen syy hiusten heikentymiselle. Monet asiat huonontavat hiuksien kuntoa. Listasimme tuhoisimmat tekijät:

 • sääolosuhteet (voimakas auringonvalo, ankara tuuli, kuiva ilma, pakkanen)
 • ilmansaasteet, myrkyt, pakokaasut, savusumu, kosmeettiset kertymät
 • mekaaniset vauriot (hiusten repiminen ja hierominen, kireiden ponnareiden pitäminen)
 • epäterveellinen ruokavalio, stressi, lääkitys
 • värjääminen, vaalennus
 • kuuma ilmavirta föönaamisen aikana, lämpömuotoilu

Korjaako keratiini vahingoittuneen hiuksen?

Keratiini on yksi suosituimmista ainesosista hiustenhoitotuotteissa, sillä se rakentaa ulkoisen kerroksen hiukseen tehden siitä paksun ja joustavan. Sitä löytyy myös hiuksen sisemmistä kerroksista.

Jos hiukset vahingoittuvat jostain yllä mainitusta syystä (tai usein useammasta syystä), keratiinipitoisuus laskee. Liian pieni määrä keratiinia vaikuttaa hiusten kuntoon ja ulkonäköön nopeasti. Toisin sanoen, mitä vähemmän keratiinia sitä isommat vahingot. Keratiinin säännöllisen käytön tulisi siis olla merkittävä osa hiustenhoitorutiinia.

Voiko hiukset pitää vahvoina ja upeina jatkuvasti?

Tottakai voi! Sinun täytyy vain käyttää keratiinia sisältäviä hiustenhoitotuotteita. Kallis salonkikäsittely ei ole tarpeellista. Voit tehdä muutoksia kotonasi, kunhan valitset loistavan ammattitason tuotteen joka antaa sinulle upeita tuloksia ja parempikuntoiset hiukset jo ensimmäisen käytön jälkeen. Nanoil Keratin Hair Mask on tällainen tuote.

Nanoil Keratin Hair Mask: ammattimaista hoitoa kotioloissa

Tämä naamio sisältää runsaasti korkealaatuista hydrolysoitua keratiinia. Hydrolysoidut proteiinit imeytyvät hiuksiin helpommin, joten tuote korjaa vaurioita tehokkaammin. Sinun ei tarvitse myöskään huolehtia proteiinin ylikuormituksesta: käytä tuotetta kerran seitsemässä päivässä ja korjaa keratiinilla kaikki hiuksen viikon aikana kärsimät vauriot.

Nanoil keratiinihiusnaamarit

Nanoil Keratin Hair Maskin hyödyt

 • Nanoil keratiininaamio korjaa ja eheyttää intensiivisesti vaurioituneet hiukset jo ensimmäisen käytön jälkeen.
 • Se estää vaurioita: katkeamista ja kaksihaaraisia.
 • Se vahvistaa ja kosteuttaa hiuksia juuresta latvaan.
 • Se antaa kiiltoa, joustavuutta ja sileyttä pantenolin ansiosta.
 • Se suojaa hiuksia mekaanisilta vaurioilta.

Mistä voit ostaa Nanoil Keratin Hair Maskia?

Sinun ei tarvitse poistua kotoasi tai etsiä tuotetta kampaamoista! Nanoil keratiininaamioita on saatavilla osoitteesta www.nanoil.fi. Kokeile täydellisesti sopivia kauneustuotteita, jotka on suunnattu kaikille ammattitason hoitotuotteita haluaville naisille. Valitse sinulle parhaiten sopivat shampoot, erinomaiset naamiot, hiusöljyt sekä muut kosmetiikkatuotteet ja saa ne kotiovellesi toimitettuna.