On aika kauniille ja pitkille ripsille! Muuta katseesi Nanolash Lash Lift Kitillä!

Useimmat naiset haaveilevat luonnollisista, kauniista ripsistä. Se ei kuitenkaan useinkaan ole mahdollista tavanomaisilla tuotteilla. Kannattaakin kokeilla Nanolash Lash Lift Kitiä, ja voit valmistautua häikäiseviin tuloksiin!

nanolash lash lift kit

Miten ripsien laminointi suoritetaan kotona? Nanolash Lash Lift Kit tulee apuun!

Ripsien kohotus- ja laminointihoito ei ole, toisin kuin näyttää, kovinkaan monimutkainen suorittaa. Vaikka sitä tehdään pääasiassa ammattimaisissa kauneushoitoloissa, Nanolashin kehittämän tuotteen ansiosta voit vihdoinkin tehdä sen itse kotona!

Brändi on julkaissut ainutlaatuisen setin, joka takaa, että voit saavuttaa näyttäviä tuloksia. Se koostuu kolmesta tuotteesta(10 annospussia x 0,5 ml kutakin tuotetta) sekä kolmesta eri kokoisesta silikonimuotista ja Lash Lift Gluesta, jota käytetään muottien kiinnittämiseen. Mukana on tietenkin myös muita tarvikkeita, joita tarvitaan tuotteiden levittämiseen.

Ripsien laminointisetti

Miten ripsien kohotus tehdään kotona Nanolashin avulla? Se on lastenleikkiä! Sinun täytyy vain:

  • poistaa meikki perusteellisesti;
  • erottele yläripset alaripsistä erityisesti muotoiltujen silmälappujen avulla;
  • kiinnittää muotit halutun kokoisina pakkauksessa olevalla liimalla.

Levitä sitten ykkösestä kolmoseen numeroidut tuotteet. Jokaisen tuotteen on annettava vaikuttaa ripsissä noin 7-10 minuuttia. Tämän prosessin jälkeen voit vain irrottaa silikoniset muotit ja ihailla pidempiä, taivutettuja ja paksumpia ripsiäsi!

Mikä tekee Nanolash Lash Lift Kitistä täydellisen ratkaisun jokaiselle naiselle?

Nanolashin ripsien laminointisetti on täydellinen ja ammattimainen tuote. Tämä ei tietenkään tarkoita sitä, että vain kokeneet kosmetologit voivat käyttää sitä. Se on suunniteltu siten, että kuka tahansa voi käyttää sitä, eikä aiempaa kokemusta ei tarvita.

Mukana olevien tuotteiden koostumukset voidaan tunnustaa tämän tuotteen suurimmaksi eduiksi. Ne sisältävät huolellisesti valitun kattauksen luonnollisia ainesosia, jotka hoitavat ripsiä syvästi. Voit saavuttaa todellisen 2-in-1-vaikutuksen. Ripset eivät ainoastaan näytä paremmilta, vaan niistä tulee myös syvästi ravitut ja korjatut.

Ripsien laminointi kotona on myös taloudellista. Nanolash Lash Lift Kitin avulla voit tehdä jopa 10 laminointihoitoa. On siis helppo todeta, että yhden hoidon hinta kotona on alhaisempi kuin säännölliset käynnit kosmetologilla.

Älä myöskään unohda, että ripsien kohotus on uusittava keskimäärin noin 8 viikon kuluttua. Paljon riippuu toki ripsien alkuperäisestä kunnosta, vaikka jopa vaurioituneimmatkin ripset voidaan nopeasti korjata tämän hoidon avulla.

Wyświetl ten post na Instagramie

Post udostępniony przez Nanolash (@nanolash.official)

Millaisia tuloksia Nanolash Lift Kitillä saa aikaan?

Jos päätät laminoida ripsiesi kotona, voit odottaa välitöntä vaikutusta. Pian muottien irrottamisen jälkeen voit huomata, että:

  • ripsesi kiiltävät;
  • ovat taipuisammat;
  • ripsistä tulee korjatut ja kosteutetut;
  • ripset ovat paksumman näköiset.

Lisäksi jopa sellaisiin ripsiin, jotka ovat luonnostaan lyhyet ja jotka eivät ole alttiita muotoilulle, voidaan saada aikaan näyttävä lopputulos. Lyhyesti sanottuna, luultavasti et tule enää tarvitsemaan ripsientaivutinta.

ripsien kohotus ja laminointi kotona

Kotona tehtävä ripsien laminointi Nanolash Lash Lift Kitillä – yhteenveto

Ripsien laminointi kotona saattoi viime hetkiin saakka jäädä vain kaukaisten unelmien joukkoon. Nanolashin ansiosta kaikki on kuitenkin nyt muuttunut. Brändi on nimittäin luonut kotona käytettävän ripsien kohotussetin, josta on tulossa vastaus tuhansien naisten ongelmaan.

Täydellisten ja ammattimaisten tuotteiden avulla saat ammattimaisia tuloksia poistumatta kotoa. Jokainen nainen osaa varmasti arvostaa huomattavasti paksumpia, pidempiä ja kosteutettuja ripsiä, jotka ovat vihdoinkin saavutettavissa.

Kannattaa kokeilla itse, kuinka Nanolashin laminointisetti voi tehdä todellisia ihmeitä riippumatta ripsien nykytilasta.