Uusin Essence Collection keväälle 2016

Kevät on aivan kulman takana. Ei siis ihme, että kaikki kosmetiikkavalmistajat tuovat uusia kauden tuotteita markkinoille. Kevät 2016 tulee pitämään sisällään pastelleja, värejä ja raikkautta. Hienostuneet uutuuskosmetiikat esitteli myös Essence julkaistessaan uuden kevätlinjaston. Mitä Essence sarja pitää sisällään? Mitä Essence tarjoaa keväälle 2016?

Essence on merkki jota kaikki naiset rakastavat, syy tähän on sen miellyttävä olemus. Todella kilpailukykyinen hinta, laaja valikoima tuotteita ja tietysti, loistava laatu – nämä ovat Essencen ominaisuudet. Essence on myös ekologinen merkki, sillä mikään heidän tuotteista ei ole eläintestattu. Joten ei siis ole mikään ihme, että useat naiset odottavat innolla uusia tuotteita Essenceltä. Mitä he siis julkaisevat?

essence.jpg

Tulevalla kaudella Essence panostaa innovatiivisiin uusiin tuotteisiin, ja myös markkinoilla oleviin tuotteisiin. Odotettavissa on muutamia uusia sävyjä ja sekä yllättäviä uutuuksia. Jokaisen naisen tulee saada nämä uudet kosmetiikkatuotteet keväälle ja kesälle 2016. Mitä sävyjä voimme odottaa?

Kuten muutkin tuotemerkit, Essence panostaa luotettuihin ja aina muodissa oleviin nuden ja pastellin sävyihin. Kevään uutuuksien lisäksi voimme odottaa kevään trendin olevan kaikki valkoisen sävyt. Nämä värit tullaan näkemään kynsilakkojen lisäksi myös myös silmärajauksissa ja luomiväreissä. Pastellivärejä tullaan näkemään kaikkialla.

Kevään 2016 malliston joukossa tullaan näkemään kynsilakkoja metalliväreissä, jotka esiteltiin jo catwalkeilla. Essence ei unohtanut smokey eye tuotteita, ja he lisäsivät valikoimiin kasvojen muotoilusarjan kuumia kesäpäiviä varten. Kynsilakkojen, rajauskynien, perusvoiteiden, ripsivärien ja monien muiden lisäksi, Essence esitteli muutaman muun tuotteen, jotka ovat orgaanisia koostumukseltaan.