Upeat, pitkät ripset ilman kauneushoitoja. Tutustu parhaimpiin ripsiväreihin, joilla saat täydellisen ilmeen

Ripset muodostavat silmille mitä kauneimman kehyksen. Jotkut naiset eivät kuitenkaan halua ottaa ripsienpidennyksiä, jotka teoriassa saattavat huonontaa luonnollisten ripsien kuntoa, minkä vuoksi parhaan ripsivärin löytäminen auttaa heitä saavuttamaan haluamansa tulokset. Täydellinen ripsiväri on todella olemassa!

parhaiden ripsivärien sijoitus

Miksi ripsiväri on aina hyvä valinta?

Ripsivärit kuuluvat suosituimpiin meikkituotteisiin; niitä on saatavilla kaikkialla, verkossa ja myymälöissä. Yleensä ne, jotka eivät halua ripsienpidennyksiä, valitsevat nimenomaan ripsivärin keinoksi saada pidemmät ripset ja lumoavan ilmeen.

Ripsivärit eroavat toisistaan sen mukaan, mikä merkki niitä valmistaa, mistä ainesosista ne koostuvat ja millaiset harjat niissä on. Nämä tekijät määräävät, onko ripsiväri helppo levittää ja tuottaako se halutun vaikutuksen.

Ripsiväri on hyvä valinta kenelle tahansa, koska se ei rasita ripsiä liikaa eikä saa niitä katkeilemaan. Lisäksi sen levittäminen ei ole hankalaa, joten se vie paljon aikaa arjestasi. Ei ihme, että naiset etsivät jatkuvasti markkinoiden parasta ripsiväriä.

4 ripsiväriä, jotka tuottavat toivottuja tuloksia

Nykyään ripsivärien valikoima on rajaton. Vaikka monien tuotteiden on tarkoitus luoda haluttuja vaikutuksia sekä hoitaa ripsiä, monet niistä pettävät meidät heti ensimmäisen käyttökerran jälkeen.

Seuraavaan listaukseen on koottu ripsivärit, jotka lunastavat valmistajan antamat lupaukset.

#1 Nanolash Mascara

mascara nanolash

Nanolashin ripsiväriä on saatavilla kahtena erilaisena versiona:

Molemmissa on hyvin muotoillut, silikoniharjaksiset harjat, joiden avulla voimme tarttua lyhyisiin kulmaripsiin (nämä pienet karvat ovat yleensä se vaikein haaste ripsivärin levityksessä).

Nanolashin ripsivärit ovat ensiluokkainen tuote, ja sitä käyttävät kuluttajaneet ovat kehuneet sitä erittäin pitkäkestoiseksi. Sen koostumus on paakkuuntumaton ja hilseilemätön. Ripsiväri kestää myös ankaria sääolosuhteita, eikä se tahriudu missään tilanteessa.

#2 Lashcode Mascara

mascara lashcode

Lashcoden ripsivärillä on pidentävä ja tuuheuttava vaikutus. Se luo halutun lopputuloksen jo yhdellä vedolla, minkä lisäksi se on todella pitkäkestoinen ripsiväri, joka ei tahraa eikä varise. Sinun ei tarvitse olla huolissasi siitäkään, että saisit sateisena päivänä ikävät pandasilmät.

Harja on optimaalisen muotoinen ja se on valmistettu korkealaatuisista silikoniharjaksista. Se erottelee ripset tarkasti toisistaan ja estää niitä takertumasta toisiinsa. Useimmat kuluttajat, jotka ovat jo testanneet Lashcode Mascara -ripsiväriä, ovat siihen erittäin tyytyväisiä.

#3 Lancome Mascara Hypnose Doll Eyes

Lancome Mascara Hypnose Doll Eyes on pidentävä ja paksuntava ripsiväri. Arvostelujen mukaan tuotetta tarvitaan kuitenkin vähintään kaksi kerrosta tyydyttävän pituuden ja volyymin saavuttamiseksi. Se kuivuu nopeasti, joten levityksen ei pitäisi olla ongelmallista.

Lancome Mascara Hypnose Doll Eyes -ripsivärin harjalla on juuri oikeanlainen muoto, kapea kärki ja tiheästi harjaksia tyvessä. Näin ripset saadaan eroteltua tarkasti toisistaan ja estetään samalla niitä liimautumasta toisiinsa. Toisaalta toivomme, että tuote olisi pidempikestoinen; sillä on taipumusta hilseillä päivän päätteeksi.

#4 Maybelline Great Lash Mascara

Maybelline Great Lash Mascara on saatavilla useimmista kosmetiikkamyymälöistä ja päivittäistavarakaupoista. Pidentävän ripsivärin on tarkoitus antaa tekoripsiä muistuttava vaikutelma, mutta verkkoarvostelujen mukaan tällaista lopputulosta ei välttämättä saavuteta. Emme myöskään pidä siitä, kuinka vähän aikaa se kestää. Maybelline Great Lash Mascara alkaa nimittäin varista jo muutaman tunnin kuluttua levittämisestä.

Tuotteessa on lyhyt harja, mikä voi aiheuttaa ongelmia ripsivärin levittämisessä kulmaripsiin. Kaiken kukkuraksi harjakset ovat hienojakoiset, mikä saattaa saada ripset tarttumaan toisiinsa.

Yhteenveto

Olemme esitelleet nyt neljä ripsiväriä, jotka osoittautuivat parhaiksi verrattuna muihin tuotteisiin. Nanolashin ripsiväri on kiistaton ykkönen ja vaikuttaa aivan virheettömältä tuotteelta.

Muissa ripsiväreissä on joitakin puutteita, mutta ne toimivat kuitenkin ihan hyvin ja antavat varmasti mahdollisuuden saavuttaa tasaisen peittävyyden ja tyylikkään lopputuloksen. Neuvomme sinua valitsemaan ripsivärin, joka täyttää juuri sinun tarpeesi ja odotuksesi.