Treenin jälkeinen iho – hikinen iho meikkitrendinä

Olemme varmoja, että ainoastaan oikealla määrällä peitemeikkejä ja mattamaisella iholla näytämme kauniilta. Mutta yhä enemmän meikkitrendit ovat menossa kohti luonnollista meikkiä tai ns. meikitöntä-lookkia, joka korostaa meidän luonnollista kauneutta. Lähiaikoina todella suosituksi on tullut vielä rohkeampi tyyli, treenin jälkeinen iho, jossa ideana on luonnollisesti hehkuva treenin jälkeinen iho.

treeni-iho.jpg

Mistä on kyse?

Kauneustrendit tapaavat yllättää meitä. Muutaman edeltävän viikon pääteemana on ollut “hikinen iho”, eli hikisen ihon aiheuttama kiilto, joka näyttää siltä että olisit juuri tullut salilta. Tämä on todella suosittu luonnollinen meikkitrendi, joten kukaan ei ihmettele tätä meikittömän tyylin jälkeen kun tulee aika jättää meikkivoiteet ja mattapuuterit.

Kuten useat trendit myös tämä sai alkunsa punaiselta matolta. Viimeisimpänä maailman kuuluisimmat stylistit kiinnittivät huomionsa Zoe Kravitzin kasvoille (Lenny Kravitzin tytär), joka tuli Critics´ Choice Awardsiin ilman meikkivoidetta, vain persikan värinen poskipuna hänen poskillaan. Hänen kasvonsa näyttivät raikkaalta ja hieman hikisiltä, vähän niinkuin joogatunnin jälkeen.

Mitkä ovat treenin jälkeisen lookin hyödyt?

Luonnollinen ulkonäkö palkitsee aina, koska liiallinen meikin käyttö tekee sinusta vanhan näköisen. Jättämällä meikkaamatta, tunnet, kuinka kasvoisi ovat kevyet ja raikkaat. Toisaalta, hehkuva iho, vähän samoin kuin treenin jälkeen, saa aikaan nuorekkaan lookin.

Kuinka saavuttaa tämä lookki?

Treenin jälkeistä ihoa ei ole vaikea saavuttaa. Tärkeintä on luopua liiallisesta meikistä. Tässä trendissä hyödynnetään ihon luonnollista hehkua. Tietenkin, jos sinulla on paljon epätäydellisyyksiä ihossa et voi jättää meikkivoidetta käyttämättä, mutta laita vain ohuempi kerros. Yhtälailla tärkeä hikisen ihon trendissä on poskipäiden, otsan ja nenän korostaminen poskipunalla.