Täyteläiset huulet. Mitkä tuotteet voivat auttaa?

Kaikki naiset eivät ole saaneet syntymälahjakseen täyteläisiä, viehättäviä huulia. Onneksi meillä on mahdollisuus muuttaa tätä, eikä siihen tarvita edes kauneusleikkausta. Huulikuorinnan, huulinaamion ja huulirasvan kaltaiset paksuutta antavat tuotteet riittävät.

Huulikuorinta

Yleisesti ottaen huulikuorintaa tulisi käyttää säännöllisesti, sillä se on ainoa tuote, joka valmistelee huulien ihoa tulevia hoitavia tuotteita varten. Monet ovat sitä mieltä, että huulirasvan, huulikiillon ja huulipunan käyttö on normaali osa meikkaamista. Huulikuorinnankin tulisi olla säännöllinen osa kauneudenhoitoa. Huulikuorinta antaa ihon hengittää ja poistaa kuolleita ihosoluja. Tuloksena huulien väri kaunistuu ja muoto paranee.

Miten huulikuorintaa käytetään?

Hyvä uutinen on se, että huulikuorintaa riittää käyttää kerran viikossa. Sitä levitetään puhdistetuille huulille ja iholle huulten ympärillä ja annetaan vaikuttaa noin 5 minuuttia. Huulikuorinta aiheuttaa hieman pistävän tunteen huulissa, joka liittyy huulien hapensaantiin. Ensiksi huulia hierotaan kuivilla sormilla ja sen jälkeen hierontaa jatketaan kosteilla sormilla. Kuoriva aine pestään pois käsittelyn jälkeen.

Huulinaamio

Huulinaamio toimii samalla tavalla kuin kasvonaamio. Paras valinta on omien huulien muotoon sopiva tai niiden muotoa muistuttava kasvonaamio. Lisäksi huulinaamion vaikutukset riippuvat sen aktiivisista ainesosista. Yhdistelmä hyaluronihappoa sekä keramideja elvyttävät ja kosteuttavat huulia. Lopputulos on nähtävissä 15 minuutin jälkeen.

Miten huulinaamiota käytetään?

Huulinaamiota käytetään huulikuorinnan jälkeen. Kannattaa varautua 15-20 hiljaiseen minuuttiin, koska huulinaamion tulisi pysyä huulilla juuri niin kauan. Tämän ajan kuluttua naamio otetaan irti ja jämät taputellaan ihoon.

Huulirasva

Viimeinen askel huultenhoidossa on huulirasva. Arkihuulirasva tai ’erikoishuulirasva’ kannattaa ostaa huolimatta huulten kunnosta. Yleisesti ottaen hyaluronihappoa sisältävä huulirasva saa huulet näyttämään täyteläisimmältä tekemällä niistä kiinteät ja kimmoisat. Mikäli tuotteen aktiiviset ainesosat vaikuttavat asteittain, lopputulos säilyy kauemmin.

Miten huulirasvaa käytetään?

  • Arkihuulirasvaa voi käyttää muutaman kerran päivässä, aina kun huulten iho tuntuu siltä. On hyvä idea käyttää rasvaa yhdessä suosikki huulikiillon tai huulipunan kanssa. Huulirasva voi rauhoittaa huulia esimerkiksi auringonoton jälkeen.
  • ’Erikoishuulirasva’ on hyvä valinta huulten ollessa hyvin rohtuneet, herkät tai ärsyyntyneet. Rasvaa käytetään 2-3 tunnin välein. Huulirasvaa voi myös käyttää yhdessä suosikki huulikiillon tai huulipunan kanssa.