Polkkatukka on tämän kauden uusi hiustrendi

Se on tähtien, kuuluisuuksien ja nuorten naisten rakastama. Miksi polkkatukka on niin suosittu? Ehkäpä siksi, että se on helppo hoitaa ja muotoilla, se on näyttävän näköinen ja toimii jokaisessa tilaisuudessa. Katsotaanpa sopisiko se myös sinulle.

Polkkatukka sopii jokaiselle kasvon muodolle. Se on universaali ja samalla klassinen ja vain pienellä muotoilevalla leikkauksella voit muuttaa ulkonäköä ja hiusten luonnetta. Polkkatukalla tarkoitetaan hiustyyliä, joka yltää leuakalinjalle; latvoilla on suuri merkitys, sillä ne tulee olla todella hyvin leikatut ja muotoillut. Hiukset voidaan leikata joko suoraan tai kerroksittain. Lopullisen vaikutuksen antaa kasvojen muoto ja hiusten kunto.

polkkatukka.jpg

Polkkatukka on hiustyyli jokaiselle, mutta sen tulee huolitella ammattilainen. Kampaajan tulisi arvioida hiusten kunto, kasvojen muoto ja tietää odotuksesi. Vain tällä tavoin saat hiustyylin, joka miellyttää ja sitä on helppo hoitaa. Terveen ja ohuen hiuksen voi leikata sulavalinjaiseksi ilman kerrostusta. Jos haluat enemmän volyymia, niin pyydä kampaajasi tekemään hieman varjostusta. Saman lopputuloksen saat, jos sinulla on paksut hiukset. Polkkatukka sopii jokaiselle hiusvärille ja näyttää myös hyvältä raidoitettuna.

Polkkatukka on täydellinen joka naiselle. Luonnollisestikin, voit leikkauttaa mallin niin, että se sopii juuri sinun kasvojen muodolle. Pitkille kasvoille paras polkkatukka yltää leualle, voit myös pyytää kampaajaa leikkaamaan sinulle otsatukan. Näin leikattuna kasvot näyttävät leveämmältä ja pyöreämmältä. Pyöreät kasvot näyttävät hyvältä käänteisessä polkkatukassa – pidempi edestä ja lyhyempi takaa. Hiusten tulee olla sulavalinjaiset, sillä tupeeraus antaa enemmän volyymiä ja kasvot näyttävät vielä pyöreämmiltä. Kulmikkaille kasvoille paras on epäsymmetrinen polkkatukka loiventamaan kasvojen linjoja.