Parhaimmat lämpösuojat hiuksille [ARVOSTELIMME 5 PARASTA]

Hyvä lämpösuojasuihke on tuote, joka eristää hiukset äärimmäiseltä kuumuudelta, joita kaikki lämpömuotoilutyökalut aiheuttavat. Onko se kuitenkin kaikki, mitä tällainen tuote voi tehdä? Ei oikeastaan. Jos haluat saada parhaan hyödyn lämpösuojatuotteesta, etsi tuote, joka sisältää ravinteita ja jonka koostumus ei ole rasvainen. Jälkimmäinen auttaa sinua välttämään volyymin puutteen ja elottoman kampauksen. Kohtuullinen hinta ja kätevä pakkaus, joka mahdollistaa vaivattoman levittämisen, ovat kaksi muuta ominaisuutta, joista laadukkaan lämpösuoja-aineen tunnistaa. Mitkä myydyimmistä kosmetiikkatuotteista täyttävät kaikki nämä vaatimukset? Löydät vastauksen alta.

Parhaat lämpösuoja-aineet hiuksille [ARVOSTELU]

1. SIJA: Nanoil Heat Protectant Spray

KOKO: 200 ml
ARVOSANA: 10/10

Mikä on tehokkain lämpösuoja hiuksille? Se on ehdottomasti Nanoil Heat Protectant Spray, ylivoimaisesti. Tämä tuote on edullinen verrattuna siihen, kuinka paljon se antaa sinulle. Laadukkaista ainesosista kehitetty Nanoilin lämpösuojasuihke suojaa todistetusti hiuksia jopa 230 celsiusasteen lämpötiloja vastaan. Tämä tarkoittaa, että se pitää hiuksesi suojassa palamiselta ja kuivumiselta riippumatta siitä, minkä lämpömuotoiluvälineen valitset. Lisäksi Nanoilin lämpösuojasuihkeessa olevat silkkiproteiinit antavat hiuksille ravinteita, edistävät sileyttä ja lisäävät kiiltoa. Jos haluat lukea suosituksia niiltä, joilla oli tilaisuus käyttää Nanoil Heat Protectant Spray -suihketta, ja tutustua tuotteeseen paremmin, käy osoitteessa nanoil.fi.

2. SIJA: Davines Melu Hair Shield

KOKO: 250 ml
ARVOSANA:9/10

Hyvin valitut ainesosat ja tarkkaan harkittu koostumus ovat kaksi maailmankuulun Davines-brändin luoman, melko kalliin lämpösuoja-aineen merkittävintä etua. Pitkille ja olkapäihin saakka ulottuville hiuksille suunnitellun Melu Hair Shieldin odotetaan taltuttavan kurittomat hiukset, jotka herkästi pilaavat tavoittelemasi kampauksen. Mielenkiintoista on, että tämä lämpösuoja-aine ehkäisee takkuuntumista ja nopeuttaa hiusten kuivumista. Koostumus on melko ainutlaatuinen, sillä siinä on Villalba-linssin siemenistä tuotettua uutetta. Mikä siinä on sitten niin erityistä? Villalba-linssin siemenet sisältävät seriiniä ja glutamiinihappoa, jotka yhdessä toimivat samalla tavalla, kuin keratiini elvyttämällä hiuksia ja täyttämällä hiuskuoren halkeamia.

3. SIJA: Kevin Murphy Ever Smooth

KOKO: 150 ml
ARVOSANA:8/10

Miksi Kevin Murphyn kosmetiikka on niin arvostettua? Jotkut saattavat sanoa, että ne ovat suosionsa velkaa hyvin harkituille resepteille, jotka sisältävät harvinaisia ainesosia. Jos olet Kevin Murphyn fani, pidät varmasti tästä ainutlaatuisesta lämpösuojasuihkeesta. Miksi? Koska muiden tämän tuotemerkin lanseeraamien tuotteiden tavoin se on rikastettu ainutlaatuisilla kasviperäisillä ainesosilla: puunkuorella, sitruunahaapauutteella ja valkoisella sypressillä. On selvää, että tämä koostumus pystyy tekemään muutakin kuin vain suojaamaan hiuksia kuumuudelta, sillä se myös täydentää hiusten tarvitsemia ravinteita, mikä tekee niistä paremman näköiset ja entistäkin vahvemmat. Jos sinua ei haittaa käyttää hieman enemmän rahaa lämpösuoja-aineeseen, tulet rakastamaan Kevin Murphy Ever Smoothia.

4. SIJA: Bumble and Bumble Hairdresser’s Invisible Oil

KOKO: 60 ml ja  250 ml
ARVOSANA: 7/10

Tämä tuote on todellinen herkku niille, jotka pitävät öljypitoisista tuotteista. Bumble and Bumble tarjoaa lämpösuojasuihkeen, joka hoitaa erittäin kuivien ja vaurioituneiden hiusten ongelmia. Kuuden kasviperäisen öljyn sekoitus auttaa palauttamaan terveen ulkonäön elottomille, jäykille ja hauraille hiuksille. Vaikka Hairdresser’s Invisible Oil saattaa olla hieman liian raskas matalahuokoisille hiuksille, sen pitäisi toimia hienosti kaikille muille hiuksille. Mitä muita etuja tämän tuotteen käytöstä on? Useimmille käyttäjille eksoottinen tuoksu on se, joka saa heidät tarttumaan tähän lämpösuoja-aineeseen joka päivä.

5. SIJA: Philip B Thermal Protection Spray

KOKO: 60 ml ja 125 ml
ARVOSANA: 6/10

Tämä on toinen loistava lämpösuojasuihke, joka on saatavilla kahdessa koossa. Se on myös rikastettu öljysekoituksella, joka sopii lähinnä erittäin vaurioituneille ja ylikäsitellyille hiuksille, jotka tarvitsevat öljyjä tullakseen terveemmiksi ja paremman näköisiksi. Mitä kasviperäisiä öljyjä löydät Philip B:n lämpösuojasuihkeesta? Tuote sisältää: oliiviöljyä, sheavoita, arakiaöljyä, seesamiöljyä, makeaa jojobamanteliöljyä ja safloriöljyä. Tämän öljypitoisen tuotteen tarjoama lämpövauriosuoja on todella vaikuttava. Samoin sen tarjoamat lisävaikutukset, kuten vaurioiden korjaaminen ja hiusten näkyvä vahvistuminen. Tämä tekee hiuksista vastustuskykyisempiä päivittäisille haittatekijöille.