Lämpösuojasuihke Nanoililta on huipputuote!

Olette varmaan jo kuulleet Nanoilin kauneustuotteista. Niiden menekki on ollut kova jo muutaman vuoden. Nanoilin ihon- ja hiustenhoitotuotteita suosittelee sekä tavalliset kuluttajat että alan ammattilaiset. Brändi on äskettäin laajentanut valikoimaansa lämpösuojasuihkeella, jonka suosio kohosi huimasti lanseerauksen jälkeen. Tutustutaan siihen paremmin!

lämpösuojasuihke Nanoil

Mikä on lämpösuojasuihke?

Lämpösuojasuihke on tuote, jonka tehtävä on suojata hiuksia kuumuudelta. Sellaista on pakko käyttää ennen hiustenkuivausta, suoristusta tai kiharrusta. Lämpösuojasuihke luo suojaavan kerroksen jokaisen yksittäisen hiuksen ympäri ja ehkäisee näin vaurioita. Yllättävää kyllä tuote myös kaunistaa hiuksia ja vahvistaa niitä syvästi.

Nanoil Heat Protectant Spray – yksi tuote kaikille hiustyypeille

Koska tuote on vesipohjainen, ei öljypohjainen, suihke sopii loistavasti kaikille hiustyypeille. Hiukset voivat olla kiharat, ohuet tai paksut ja vaikutukset tulevat silti olemaan upeat. Näin kertoo tuhannet käyttäjät arvosteluissaan ja kommenteissaan.

Suihketta voi käyttää myös muulla tavalla, nimittäin aurinkosuojana kesällä. Sitä voi esimerkiksi suihkuttaa hiuksiin ennen rannalle lähtöä.

Nanoil Heat Protectant Spray – mitä se tekee hiuksille?

Hydrolysoitujen silkkiproteiinien ansiosta suihke lisää kiiltoa loistavasti ja kaunistaa upeasti. Lisäksi proteiinit paikkaavat ja vahvistavat hiuksia sisältäpäin. Ylimääräiset polymeerit suojaavat hiuksia jopa 220℃ lämpötiloilta! Tuote on erittäin monipuolinen suihke, joka suojaa sekä hiustenkuivaajan kuumalta ilmalta että suoristusraudan raudoilta.

Miten Nanoil Heat Protectant Sprayta käytetään?

Suosittelemme hiusten harjaamista ensin, jotta tuote imeytyisi hiuksiin paremmin. Seuraavaksi suihketta suihkutetaan hiuksiin ainakin 5 cm päästä hiuksista. Tuotetta ei tarvitse suihkuttaa päänahkaan, hiukset riittävät. On hienoa, että tuote imeytyy hiuksiin lähes välittömästi jättämättä rasvaista pintaa niihin. Hiusten kuivaukseen tai suoristamiseen voi siirtyä heti. Nanoil Heat Protectant Sprayta voi suihkuttaa sekä kuiviin että kosteisiin hiuksiin.

Nanoil lämpösuojasuihke ohuille hiuksille

Nanoil Heat Protectant Spray – Yhteenveto

Hehkuttavat arvostelut eivät yllätä. Nanoil onnistui jälleen. Tuote sopii loistavasti kaikille hiustyypeille ja tarjoaa erittäin tehokkaan suojan kuumuudelta. Suosittelemme sitä lämpimästi! Oman lämpösuojasuihkeen voi ostaa www.nanoil.fi