Paras Hiusöljy? Nanoil On Täällä Viimeinkin!

“Tämä hoitoaine ei toimi”

“Se tekee hiuksistani elottomat ”

“En huomaa mitään eroa”

“Tämä tuote kuivatti hiukseni”

“Tämä tuote latisti hiuksiani”

“Olen käyttänyt tuotetta neljä viikkoa ja hiukseni näyttävät edelleen elottomilta ”

Jos olet sanonut jonkun näistä lauseista, et ole löytänyt oikeita hiustenhoitotuotteita vielä (kuten useimmat naiset). Jokainen nainen tietää kokemuksesta, että se ei ole helppoa. Jokainen meistä on erilainen ja meillä on eri tarpeet hiustenhoidon suhteen. Useimmat hiustuotteita myyvät yritykset vaikuttavat jättävän tämän huomioitta.

Sillä välin, oikean tuotteen valinnan tulisi alkaa tärkeimmän kriteerin määrittelemisellä: mistä (ja miksi) hiuksemme pitävät. Hiusten huokoisuus on tämänkaltainen kriteeri. Se kertoo hiustesi kunnosta ja ulkonäöstä. Saat tietää, jos hiuksesi ovat terveet tai hyvin vaurioituneet määrittelemällä huokoisuustason. Se ei ole vaikeaa, sillä hiusten muoto ja ulkonäkö antavat meidän usein määritellä huokoisuustason kunnolla.

Hiusten huokoisuus – miksi se on niin tärkeää?

Hiusten huokoisuus – yksinkertaisesti – määritellään suojakerroksen aukkojen koon mukaan. Vaurioituneissa hiuksissa on suuret aukot (korkeahuokoiset hiukset). Vähähuokoisissa hiuksissa suojakerros istuu tiheästi kiinni. Tällaiset hiukset näyttävät terveiltä, paksuilta ja vastustavat vaurioita sekä kuivumista mutta latistuvat ja rasvoittuvat helposti.

Huokoisuus vaikuttaa hiusten ulkonäköön sekä hiushoidon vaikutuksiin. Rasittuneet hiukset avonaisella suojakerroksella tarvitsevat erilaisia ainesosia kuin vähähuokoiset hiukset suljetulla suojakerroksella.

hiusten nuorentuminen öljyllä Nanoil_full
lähde: nanoil.fi

Nanoil hiusöljy – miksi se on paras?

Nanoil hiusöljy tyydyttää  kaikenhuokoisten hiusten tarpeet. Se on innovatiivinen tuote ja saatavilla kolmena eri versiona. Jokainen niistä soveltuu eri hiustyypille.

Ainesosien lista sisältää yhteensopivia luonnollisia öljyjä, joita on käytetty onnistuneesti hiusten elvytykseen ja suojaamiseen iät ja ajat. Luonnolliset öljyt koostuvat erikokoisista partikkeleista, jonka myötä ne sopivat tietylle hiustyypille täydellisesti. Siksi, Nanoil hiusöljyssä on paras öljytasapaino ja se sopii kaikille huokoisuustyypeille. Tulet yllättymään positiivisesti jokaisen version öljymäärästä. Täynnä tyydyttyneitä ja tyydyttämättömiä rasvahappoja olevien arvokkaiden öljyjen lisäksi, Nanoil hiusöljy sisältää innovatiivisia, luonnollisia ainesosia, jotka suojaavat, kaunistavat ja korjaavat pinnan vaurioita sekä nopeuttavat hiuskasvua ja tuuheuttavat (uniikit ainesosat kerastim ja baicapil stimuloivat hiustuppia, eli voimme nauttia uusien hiusten – vauvahiusten – kasvusta öljyämällä hiukset ja päänahan säännöllisesti).

Miltä jokainen Nanoil hiusöljy näyttää?

Nanoil hiusöljyn on vastattava hiustyyppiäsi. Se ei ole vaikeaa. Sinun on yleensä vain tutkittava hiuksiasi.

Paksut, jäykät, vailla tuuheutta, rasvaiset hiukset: valitse Nanoil for low porosity hair.

Se helpottaa muotoilua, suojaa vaurioilta, nostaa juuria hellävaraisesti, tuuheuttaa, parantaa hiusten ulkonäköä tarjoamalla pehmeyttä. Nanoil hiusöljyn ansiosta hiuksesi tulevat olemaan paksummat, kasvamaan nopeammin ja päänahkasi ei enää tule olemaan rasvainen.

Keskituuheat ja -paksut, kuivuvat (etenkin latvat), liiallisia takkuja, elottomat, alkavat irrota: valitse Nanoil for medium porosity hair.

Tämä Nanoil -versio sisältää jopa kuusi korkealaatuista luonnollista öljyä ja sekoituksen hoitavia ainesosia (silkki ja A- sekä E-vitamiinit) sekä hiuskasvua stimuloivia ja tuuheuttavia ainesosia (kerastim ja baicapil). Nanoil hiusöljy kaunistaa välittömästi lisäämällä kiiltoa ja eloisuutta. Se takaa oikean kosteustason, tekee muotoilusta helpompaa, korjaa, vahvistaa ja suojaa hiuksia juurista latvoihin. Säännöllinen päänahan öljyäminen Nanoililla jättää päänahan puhtaaksi ja terveeksi. Se vahvistaa myös hiustuppia ja vahvistaa niiden toimintaa.

Äärimmäisen kuivat hiukset, väri- ja vaalennusaineiden vaurioittamat, hauraat, heikot ja kiilto vailla olevat hiukset: valitse Nanoil for high porosity hair.

Nanoil vaurioituneille (korkeahuokoisille) hiuksille tarjoaa monipuolista huolenpitoa, vahvistaa ja elvyttää. Nanoil jälleenrakentaa hiusten keratiinirakenteen ja palauttaa eloisuuden ja terveyden. Nanoil for high porosity hair koostuu kuudesta hyvin arvokkaasta eksoottisesta öljystä. Niiden partikkelit sopivat täydellisesti avonaiseen suojakerrokseen.

Miten Nanoil hiusöljyä käytetään?

Yksi Nanoilin kiistämättömistä eduista on se, että jokaista kolmesta versiosta voi käyttää monella tavalla, riippuen hiustesi tarpeista. Öljy toimii jälleenrakentavana ja syvästi elvyttävänä hiuseliksiirinä sekä kiiltoa lisäävänä seerumina. Se auttaa sinua kesyttämään ja muotoilemaan hiuksesi sekä suojaa takuilta ja muotoiluvälineiden kuumuudelta. Öljy sisältää aurinkosuojan, eli auringonvalo ei tule olemaan ongelma. Jokainen versio voi myös olla seerumi kaksihaaraisille, pois pestävä tai hiuksiin jätettävä seerumi tai lisä suosikki hiusnaamioosi. Rajattomasti käyttötapoja – ylellisyyttä, jota mikään muu hoitoaine ei tarjoa. Nanoil on pakollinen tuote kylpyhuoneessasi!