Neljä yllättävää hiusvälinettä, mitä tarvitset

Todelliset hiusfanit tietävät, kuinka laajat markkinat ovat hiustenhoitotuotteiden saralla. Tuotteita on saatavilla kaikille hiustyypeille ja kaikkiin ongelmiin, lähes jokaisessa tuoksussa ja värissä jne. Onko olemassa mitään, mikä voisi yllättää meidät? Kyllä. Lukuisat mielenkiintoiset ja elämää helpottavat hiusvälineet. Alla esittelemme neljä yllättävintä hiusvälinettä, jotka tulisi löytyä jokaiselta naiselta.

hiustenleikkuu-klipsi.jpg

Nro.1 Hiustenleikkuuklipsi

Tytöt, joilla on otsatukka, tietävät tämän erityisen hyvin. Olet juuri käynyt kampaajalla, ja otsatukkasi on jo näkökentässäsi, roikkuu silmissä ja ei suostu menemään kuten haluat. Ja taas joudut etsimään kampaajaa, joka ei pistä sinua maksamaan liikaa muutamasta klipsauksesta lyhentääkseen sitä. Mitä jos voisit tehdä tämän itse`Mahdotonta? Siitä ei tulisi suora? Tämä ei ole vaikeaa, jos sinulla vain on oikea väline tähän. CreaClips ja Bango ovat hiusklipsejä, jotka auttavat sinua leikkaamaan otsatukan oikean mittaiseksi ilman, että se menee erittäin vinoon tai satuttaisit itseäsi.

Nro.2 Polkkatukka-avustin

Haluat seurata kevään uusinta muotia ja hankkia itsellesi polkkatukan, mutta et halua leikata kaunista pitää tukkaasi, jota olet kasvattanut jo todella pitkään? Bob Maker, eli polkkatukka-avustin on todellinen helpotus tähän vaivaan; saat muutamassa minuutissa loihdittua pitkästä tukasta lyhyen polkan. Pitkät klipsit mahdollistavat ylimääräisen tukan niputtamisen alle piiloon, ja tukkasi näyttää miellyttävältä sekä luonnollieslta.

Nro.3 Verkko rantakiharoita varten

Unelmoitko raikkaasta, rantakelin tukasta, mutta sinulla ei ole aikaa kokeilal kaikkia kummallisia ja erilaisia tuotteita, joiden olisi tarkoitus tehdä tukastasi rantalainehtiva? Lyhyiden ja ohuiden hiuksien avuksi tulee Kevin Murphy. Silkkisen pehmeä ja ohut teksture.net auttaa saavuttamaan rantatyylin yksinkertaisella tavalla. Laita verkko märkiin hiuksiin ennen nukkumaanmenoa, ja aamulla heräät hiukset kauniisti rantalaineilla.

Nro.4 Yöpanta luonnonkihara vaikutelmaa varten

Unelmoitko Hollywood-kiharoista, mutta sinulla ei ole aikaa tai halua käyttää kuumaa kiharrinta? Tässä on väline, joka kihartaa hiuksesi kun nukut. Mahdotonta? Aurora Band on hiuspanta, joka on suunniteltu littaamaan hiukset yön aikana luoden tällä tavoin luonnolliset kiharat ilman vaivaa. Kaikki mitä sinun tulee tehdä, on laittaa tämä väline päähäsi ja kääntää hiuksesi sen ympärille, ja käydä nukkumaan.