Nanoil Anti-Redness Face Seru – INCI suurennuslasin alla

Nanoil Anti-Redness Face Serum on nyt yksi suosituimmista kasvoseerumeista, joka hoitaa ärtyneen ja punoittavan ihon ongelmia. Vaikka tuote on suhteellisen uusi, seerumi on nyt jo onnistunut saamaan mainetta ihonhoidossa – monet käyttäjät ja ammattilaiset pitävät sen vaikutuksista. Positiivisten arvostelujen innoittamana päätimme tutkia Nanoil Anti-Redness Face Serumin ainesosia tarkemmin.

seerumi couperosa iholle Nanoil

Kerromme heti alkuun, että reaktiivinen iho, eli couperosaihoa, on muita ihotyyppejä vaativampi. Tämä tarkoittaa sitä, että valmistajien on kehitettävä erikoistuotteita ja valittava niihin tulevat ainesosat erittäin tarkasti. Ei-ärsyttävien hajusteiden, säilöntäaineiden ja väriaineiden valinta on kaikkein vaikeinta tuotetta tehdessä. On selvästi vaikeaa luoda ihonhoitotuote erittäin herkälle iholle. Ihotyypin vaativuus lisääntyy huomatessamme, että monet kauneustuotteista riippumattomat tekijät vaikuttavat ihon kuntoon. Herkälle iholle tai couperosaiholle tarkoitetun tuotteen on siis voitava ehkäistä myös kuumien kelien tai mausteisten ruokien aiheuttamaa punoitusta. Tällaisen ihotuotteen löytäminen on oikea pelastus.

NANOIL ANTI-REDNESS FACE SERUM – PÄÄAINESOSAT

1. Kastanjakaarnauute

Tämä on yksi seerumin tärkeimmistä ainesosista. Uutteen tehtävä on supistaa verisuonia ja tehdä niistä vähemmän näkyvät. Kasviperäinen ainesosa tekee myös ihosta vastustuskykyisemmän.

2. Lehmusuute

Ainesosalistan kärkipäästä löytyvä lehmuspuu-uute on toinen suuri ainesosa seerumissa. Uutteen päätehtävä on rauhoittaa ja raikastaa ihoa. Ihosta tulee myös sileämpi ja verisuonet supistuvat, aivan kuten aiemman uutteen kohdalla. Seerumista tulee myös hyvän tuoksuinen ainesosan ansiosta.

3. Boerhavia Diffusa -juuriuute

Tämä uute on voimakas antioksidantti, eli sitä voi pitää ikääntymistä hidastavana ainesosana. Tämän lisäksi se rauhoittaa ärsytystä ja suojaa ihoa ulkoisilta tekijöiltä, joka on tärkeä ominaisuus herkälle iholle suunnatuissa ihonhoitotuotteissa.

4. Sypressikäpyuute

Tämä ainesosa supistaa laajentuneita verisuonia hyvin sekä hoitaa kaikenlaisia ihotulehduksia. Lisäksi sypressikävyistä tuleva uute ravitsee ihoa ja suojaa ärsytyksiltä.

5. Biosaccharide gum-1

Mysteerisen nimen alta löytyy ihoa rauhoittava ja kosteuttava ainesosa.

suosikki couperosa seerumi Nanoil

Nanoil Anti-Redness Face Serum – yhteenveto

Ainesosien analysoinnin jälkeen on selvää, että Nanoilin seerumin ainesosat täydentävät toisiaan. Tämän takia seerumi saa aikaa niin hyviä tuloksia, jotka näkyvät jo ensimmäisen käyttökerran jälkeen. Oli iho sitten herkkä, aknealtis tai ikääntyvä, Nanoil Anti-Redness Face Serum parantaa ihon ulkonäköä ja rauhoittaa sitä. Ainesosien täysi lista on saatavilla nanoil.fi. Sivustolta voi myös tilata seerumin kotiinkuljetuksella.