Miten kangasnaamioita käytetään?

Kangasnaamiot ovat hyödyllisiä iholle. Kosteuttamisen lisäksi ne tarjoavat iholle tärkeitä ainesosia, jotka täydentävät lipidejä luonnollisessa lipidikerroksessa. Mitä muita hyötyjä kangasnaamiot tuovat ja miten niitä käytetään?

Kangasnaamiot – hyödyt

Kangasnaamiot – ne kosteuttavat ja parantavat aktiivisten ainesosien imeytymiskykyä – sekä paljon muuta. Ensinnäkin ne ovat kaikkein paras vaihtoehto matkustaessa ja ennen suurta tapahtumaa. Tehokas SOS iholle kesällä tai juuri ennen tärkeää juhlaa. Kangasnaamioiden ansiosta iho saa takaisin terveen ja hohtavan ulkomuodon. Helppokäyttöisyys on myös etu, eli se on loistava valinta matkalle. Ainesosia ei tarvitse sekoittaa itse, joten naamiota voi käyttää suoraan pakkauksesta. Lisäksi naamio ei valu kasvoilta, tahri vaatteita tai vaadi huuhtelua. Tämä tekee kangasnaamioista todella hygieenisiä.

Toinen hyvä puoli on rentoutus. Kun naamion laittaa iholle, voi tuntea miellyttävän viileyden ja rentoutuksen sekä elvytyksen tunteen. Kangasnaamiot tarjoavat iholle mukavuutta sekä arvokkaita vitamiineja ja hivenaineita.

Monipuolisuus on vielä yksi syy kokeilla kangasnaamioita. Ne voi valita ihontyypin, ihon ongelmien tai jopa vuodenajan mukaan.

Miten kangasnaamioita käytetään?

Kangasnaamioita tulisi käyttää korealaisen ihonhoitorutiinin mukaisesti, eli kun kasvot on puhdistettu kahdesti – ensin öljyllä ja sitten pesugeelillä – ja lopuksi kasvovedellä.

Aloita avaamalla pakkaus ja ottamalla naamio ulos pakkauksesta. Voit ottaa mukaasi pyyhkeen, mikäli naamiosta tippuu seerumia. Tarkista seuraavaksi, jos naamiossa on muovikalvo. Jos on, ota se pois ja laita naamio kasvoille niin, että reiät silmille, nenälle ja suulle ovat oikeissa paikoissa. Levitä jäljellä jäänyt seerumi kaulalle, olkapäille ja käsiin. Anna naamion vaikuttaa valmistajan suosittelema aika – yleensä 20-30 minuuttia. Ota sen jälkeen naamio irti ja heitä pois. Älä huuhtele vaikuttavaa ainetta pois; anna sen imeytyä rauhassa. Käytä lopuksi kosteusvoidetta.