Mikä keratiinihiusnaamio on paras? Katso top-listamme

Vaurioituneet hiukset tarvitsevat ammattimaista hoitoa: naamio, joka korjaa tehokkaasti vauriot, elvyttää ja vahvistaa hiuksia tyvestä latvaan. Onko haastavaa löytää juuri sinulle sopiva naamio? Lue yhteenvetomme parhaista naamioista vaurioituneille hiuksille.

Hiusten vaurioitumiselle voi olla useita eri syitä. Hiusten kunnon huonontuminen johtuu useimmiten hiustenhoitovalinnoista ja virheistä. Ei kosteuttavia tai ravitsevia tuotteita, aurinkosuojan puute sekä mekaaniset vauriot esim. harjatessa. Kaikilla hiuksilla on oma tarinansa.

Tarinan lopun on kuitenkin oltava sama: kosteutetut, ravitut ja korjatut hiukset. Kuinka taata onnellinen loppu ja saada terveet ja kauniit hiukset takaisin?

Vaurioituneiden hiusten hoito

Hiusten ulkonäkö riippuu niiden kunnosta. Jos ne muuttuvat pörröisiksi ja sähköisiksi, ne eivät todennäköisesti ole saaneet tarpeeksi kosteutta. Jos latvat haarautuvat, sinun kannattaa suojata niitä esimerkiksi käyttämällä hiusöljyjä. Vaurioituneet hiukset vaativat hoitoa: ei kuitenkaan mitä tahansa hoitoa. Sen on koostuttava useista vaiheista.

Hiusten vahvistaminen sisältä – esimerkiksi terveellisellä ruokavaliolla – on tärkeintä. Sinun on kiinnitettävä huomiota ainesosiin, joita hiuksesi saavat syömiesi ruokien kautta, esim. A-vitamiini, B-vitamiini, omegahapot, sinkki, pii, kalsium ja rauta.

Kun olet saanut ruokavaliostasi tasapainoisen, voit alkaa miettimään hyviä tuotteita vaurioituneille hiuksillesi, kuten hiustuppeja vahvistavia tuotteita hiuspohjalle sekä hiuksia koko pituudelta parantavia hiusnaamioita. Hiusöljyhoito on hyvä idea, sillä luonnolliset öljyt ovat erinomainen hyödyllisten vitamiinien, mineraalien ja välttämättömien rasvahappojen lähde: ne paitsi ravitsevat hiuksia, mutta myös antavat suojan esimerkiksi kuivumiselta tai auringonvalolta.

Mikä naamio on paras vaurioituneille hiuksille?

Vaurioituneet hiukset tarvitsevat niille sopivan tuotteen, joka hoitaa hiuksia sisältä ja suojaa samalla niiden ulkokerrosta. Mihin sinun tulisi kiinnittää huomiota valitessasi sitä?

Hyvän naamion vaurioituneille hiuksille tulisi:

  • koostua hiuksia uudelleenrakentavista proteiineista
  • kosteuttaa, sillä se on terveiden hiusten perusta
  • olla koostumukseltaan kevyt päästäkseen imeytymään hiusten sisälle latistamatta niitä
  • olla luonnollinen ilman SLS- tai SLES-aineita, ftalaatteja, parabeeneja yms.

Sinun ei tarvitse miettiä, mikä hiuksia korjaava naamio valita. Sinun tarvitsee vain valita yksi parhaista keratiininaamioista listauksestamme. Niissä on hyviä ainesosia ja ne sisältävät vain sitä, mitä vaurioituneet hiukset tarvitsevat eniten: keratiinimolekyylejä. Ne tekevät huonokuntoisten hiusten korjaamisesta helpompaa kuin osaisit odottaa.

Parhaat keratiinihiusnaamiot

NANOIL KERATIN HAIR MASK

1. NANOIL KERATIN HAIR MASK

Koko: 300 ml

Nanoilin keratiininaamio on paras naamio vaurioituneille hiuksille. Se on kevyt eikä kuormita ja saa hiukset tuoksumaan ihanalta pitkään. Luonnollisesti Nanoil Keratin Hair Mask tekee myös paljon muuta: se tasoittaa hiuksia ja vahvistaa niitä ensimmäisestä käyttökerrasta lähtien. Sen resepti on yhdistelmä nestemäistä keratiinia ja voimakkaasti kosteuttavaa ja elvyttävää pantenolia. Kampaajat kuvailevat sitä parhaaksi korjaavaksi naamioksi. Nanoil-naamio tarvitsee vain yhden käyttökerran osoittaakseen, että vaurioituneet hiukset voivat näyttää hyvältä. Se toimii, kun muut tuotteet epäonnistuvat. Se koostuu todella hyvistä ainesosista.

Haluatko tutustua siihen tarkemmin? Lue lisää www.nanoil.fi.

2. KÉRASTASE DISCIPLINE MASKERATINE

Koko: 200 ml

Kérastasen tasoittava naamio on toinen hyvä valinta vaurioituneille hiuksille. Vaikka se on pienikokoinen ja ehdottomasti kalliimpi kuin useimmat listan naamiot, se sisältää runsaasti keratiinia Morpho-Kératine™ -kompleksin muodossa palauttamaan joustavuuden ja pehmeyden sekä estämään pörröisyyttä ja sähköisyyttä. Sinun on kuitenkin tiedettävä, että Kérastase Discipline Maskeratine -naamio ei ole suunniteltu hiusten korjaamiseen. Se on pikemminkin tasoitustuote, jolla kesytetään hallitsemattomia hiuksia ja helpotetaan muotoilua.

3. L’ANZA KERATIN HEALING OIL INTENSIVE HAIR MASQUE

Koko: 210 ml

Toinen tuote niille, jotka haluavat korjata vaurioituneet hiuksensa: L’anzan keratiinipitoinen naamio. Tyylikäs pakkaus sisältää naamion, joka ravitsee, elvyttää ja vahvistaa hiuksia voimakkaasti. Vaikka se on suunniteltu vaurioituneille hiuksille, sitä voidaan käyttää kaikenlaisten hiusten korjaamiseen ja ehostamiseen. Lanza Keratin Healing Oil Masque sisältää Phyto IV -ainesosayhdistelmän, joka koostuu abessinialaisesta öljystä, kahvipavuista, acai-marjoista ja babassusiemenistä. Se sekoitetaan keratiinin ja resveratrolin (voimakas antioksidantti) kanssa.

4. WELLA SP LUXE OIL KERATIN RESTORE MASK

Koko: 150 ml

Toinen harkitsemisen arvoinen keratiinia sisältävä naamio on Wella SP Luxe Oil Keratin Restore -naamio. Öljyt ovat tämän naamion tärkeimmät ainesosat tai tarkemmin sanottuna kolmen luonnollisen öljyn yhdistelmä: jojoba-, argan- ja manteliöljy. Ne ravitsevat, kosteuttavat ja tekevät hiuksista kimmoisat sekä vahvistavat hiuksia keratiinin ansiosta. Sinun on käytettävä Wella SP -naamiota säännöllisesti nähdäksesi sen vaikutukset hiuksissasi. Harmi, että naamiota ei myydä isommassa purkissa. Se ei kestä kauaa.

5. ALFAPARF LISSE DESIGN KERATIN THERAPY

Listauksemme myydyimmistä keratiininaamioista päättää Alfaparf Lisse Design Keratin Therapy Rehydrating Mask -naamio. Sen resepti on suunniteltu Italiassa, ja se on tarkoitettu vaurioituneiden hiusten päivittäiseen hoitoon. Se ravitsee, kosteuttaa, lisää kiiltoa ja palauttaa pehmeyden hiuksiin. Lisäksi sillä on vahva korjaava vaikutus naamion sisältämän keratiinin ja babassuöljyn ansiosta. Sinun tarvitsee vain käyttää sitä säännöllisesti: jokaisen pesun yhteydessä levitä se kosteisiin hiuksiin.