MAKE-UP ACADEMIE – Bielendan meikkituotteet

Bielenda on yli 20 vuotta vanha tuotemerkki, joka valmistaa luonnollisia kosmetiikkatuotteita kasvoille ja vartalolle. Tänä kesänä Bielenda julkaisee uuden meikkituotesarjan. Bielenda Professional uskoo yhä heidän monipuoliseen ja turvalliseen koostumukseensa luonnollisista ainesosista. Tästä syystä Bielenda Make-up Academien meikit ovat tehty ihoa ravitseviksi.

bielenda.jpg

MAKE-UP ACADEMIE

Tunnetun merkin ravitsevat meikkituotteet olivat yllätys ja saivat todella hyvän vastaanoton meikkiartistien piireissä. Make-up Academien tuotteista löydämme kaksi tuotetta: meikkivoide ja meikkisumute. MEIKKISUMUTETTA käytetään kiinnittämään meikki ja sitä löytyy vain yhdenlaista, kuitenkin meikkivoidetta löytyy kolmena erilaisena (PEITTÄVÄ, MATTA, KOHOTTAVA) ja jokainen niistä on saatavilla kolmessa eri sävyssä (1-luonnollinen, 2-beige, 3-karamelli).

MEIKKISUMUTE

Bielenda uskoo pitkäkestoiseen meikkiin. Tästä syystä yksi heidän tuotteistaan on MEIKKISUMUTE. Tämä Bielendan Make-up Academien tuote peittää ihon läpinäkyvällä suojaavalla kerroksella. Sumute suojaa ihoa haitallisilta ilmakehän saasteilta ja tekee meikistä kestävämmän. Se on täydellinen tilanteisiin, joissa meikin tulee pysyä pitkään hankaantumatta tai tahriutumatta.

COVER, MATT ja LIFT meikkivoide

Bielendan julkaisema meikkivoide on tuote, joka tasoittuu täydellisesti iholle. Sitä on saatavilla kolmea eri sävyä ja sen mikropigmenttisen koostumuksen ansiosta se sopii ihon eri sävyille. Make-up Academien tuotteissa on kolme erilaista meikkivoidetta, jotka on suunniteltu yleisimmille ihotyypeille.

  • COVER meikkivoide – on tarkoitettu sekaiholle, iholle jossa on epätäydellisyyksiä ja sävyeroja. Se takaa tasaisen pinnan, peittää epätäydellisyydet, sävyerot ja jopa ihonvärin. Sisältää E-vitamiinia, lisäksi kosteuttaa, tasoittaa ja nuorentaa ihoa.
  • MATT meikkivoide – on tarkoitettu seka- ja rasvaiselle iholle, takaa silkkisen lopputuloksen. Pitkäkestoinen matta meikkivoide sisältää B-vitamiinia, joka säätelee rasvaneritystä ja rajoittaa ihon kiiltoa.
  • LIFT meikkivoide – tarkoitettu jokaiselle ihotyypille, joka on menettänyt luonnollisen hehkun ja nuorekkuuden esimerkiksi ikääntymisen myötä. Sisältää peittäviä pigmenttejä, E-vitamiinia, hyaluronihappoa, retinolia ja SERUM+ yhdiste, joka hoitaa ikääntynyttä ihoa ja sisältää anti-ageing ominaisuuksia.