LED-naamiot. Miten iho hyötyy LED-valoterapiasta?

Julkkikset ovat hurahtaneet LED-valonaamioihin. Aknenvastaisten LED-terapioiden suosio on nousussa. Haluatko tietää lisää LED-valon ominaisuuksista ja miten iho voi hyötyä niistä? Jatka lukemista.

Rehellisesti sanottuna aknea ja muita ihovaivoja vastaan voi taistella monella eri tavalla. Monet käyvät asiantuntijan vastaanotolla ja ihohoidoissa. Toiset haluavat kaunistaa ihoa kotihoidoilla ja menetelmillä. Tänään voimme yhdistää molemmat tavat ja kokeilla LED-valoterapiaa kotona. Tarvitset vain korkealaatuisen LED-kasvonaamion.

LED-valo Ihonhoidossa

Iho-ongelmat vaativat usein innovatiivisia ratkaisuja. Ihomme tarvitsee oikeanlaista stimulaatiota saadakseen elvytystä ja vahvistusta – kuten heikkoa LED-valoa, joka vaikuttaa ihon syvimpiin kerroksiin.

LED-lamput ovat olleet käytössä ihonhoidossa jo pitkän aikaa mutta vasta äskettäin olemme alkaneet tutkia LED-valon ominaisuuksia. Olemme paljastamassa sen kasvavia mahdollisuuksia aknen, ikääntymisen, väriläikkien ja raskausarpien hoidossa, ihohuokosten puhdistamisessa, haavojen ja tulehdusten parantamisessa sekä jopa masennuksen oireiden lievittämisessä. Lue lisää LED-valojen muista hyödyistä.

Mitä ominaisuuksia LED-valolla on?

 1. Se parantaa aknen eri muotojen hoitoa.
 2. Stimuloi solujen uusiutumista, nuorentaa ja korjaa.
 3. Parantaa ihon tulehduksia.
 4. Vähentää raskausarpia, ryppyjä ja väriläikkiä.
 5. Lievittää psoriasiksen ja huuliherpeksen oireita.
 6. Kosteuttaa ja ravitsee ihoa.
 7. Stimuloi hiuskasvua ja ehkäisee hiustenlähtöä.
 8. Vähentää ihon harmautta ja uupuneisuutta.
 9. Poistaa tummia silmänalusia ja turvotusta.
 10. Vähentää ihon värivirheitä.

Miten valoterapia toimii iholla?

Meidän on aloitettava sillä, että LED-valo on monokromaattinen valo eri väreillä (eri aaltopituuksilla). Jos kohdistamme valon ihoon, se saavuttaa jokaisen solun ja siirtää energiaa sinne – ei lämmitä tai ärsytä. Riippuen LED-lampun käytetystä aaltopituudesta, vaikutuksetkin ovat erilaiset.

Mitä tapahtuu energialle, jota solut saavat valosta? Energiaa käytetään paikkaamaan soluja, joka johtaa nopeammin uusiutuviin soluihin, lisääntyneeseen verenkiertoon, elvytykseen, kosteutukseen, kollageenituotannon lisääntymiseen sekä vahvempaan, sileämpään ja eloisaan ihoon. Vartalon luonnollinen suoja haitallisia ulkoisia ja sisäisiä tekijöitä vastaan paranee.

LED-valo – Parantavat värit

LED-valon vaikutukset ovat usein hyödyksi. Hyödyt riippuvat kuitenkin valitsemamme LED-valon väristä. Iho voi vastaanottaa monia eri värejä, joista jokainen toimii hieman eri tavalla. Miten?

 • Punainen LED-valo – syvin vaikutusalue, stimuloi kollageenituotantoa ja parantaa solujen uusiutumista. Tätä käytetään usein anti-age hoidoissa.
 • Sininen LED-valo – tunkeutuu myös syvälle ihoon, taistelee bakteereja vastaan, lievittää ärsytyksiä ja punaisuutta. Sopii aknen hoitoon.
 • Keltainen LED-valo – parantaa hermoston ja imusuoniston toimintaa. Hyvä valinta rentouttaviin hoitoihin.
 • Vihreä LED-valo – nopeuttaa ihon paranemista, lisää hohtoa ja joustoa. Suosittu valinta ryppyhoidoissa.

LED-valoterapia kotona

Se, että LED-valoterapian voi suorittaa kotona, on varmaan suurin uutinen kaikista. Menetelmä on turvallinen ja siihen ei vaadita kauneudenhoitajan tietoa tai kokemusta. Se ei polta ihoa vaikka kohdistaisimme valon ihoon kauemmin kuin ohjeissa sanotaan. Monet naiset suosivat kuitenkin kauneushoitoloiden LED-valoterapiaa, koska laitteen ostaminen on kallista. Markkinoille on kuitenkin ilmestynyt kohtuullinen ratkaisu – LED-valonaamiot.

LED-valonaamiot

Mitä tulee ulkonäköön, se muistuttaa teatterinaamiota usein valkoisen värinsä ansiosta. Mukana tulee kaapeli; sisäpuoli on täynnä satoja LED-diodeja, jotka voivat säteillä valoa eri aaltopituuksilla. Vaikka naamio näyttää aika karmivalta kasvoilla ja käynnissä – lopputulokset ovat uskomattomia. Ihon kunnon muutoksia voi huomata monen viikon säännöllisen LED-valoterapian jälkeen.

LED-valonaamion käyttö on hyvin yksinkertaista:

 1. Ennen naamion käyttämistä, puhdista kasvot huolellisesti.
 2. Istu mukavassa asennossa ja aseta naamio kasvoille.
 3. Laita naamio päälle ja odota sen sammumista, eli noin 10 minuuttia.