Lashcode – Upea Taivuttava Ripsiväri Kaunistavalla Teknologialla

paksuutta ja pituutta antava ripsiväri - LashcodeRipset ovat maksimaalisen taivutetut, korostavat silmiäsi ja antavat meikille sitä jotain. Lashcode luotiin ajatellen naisten tarpeita ja siksi se yhdistää kaiken tarvittavan luonnolliseen ja vahvaan meikkiin. Hoitava teknologia on ylimääräinen etu.

Lashcode on epätyypillinen ripsiväri. Jokainen nainen löytää tukea tuotteesta, ripsien tyypistä, muodosta ja pituudesta sekä tarpeista ja odotuksista huolimatta. Se on monipuolinen, universaali ja hintansa arvoinen ripsiväri. Ainoana ripsivärinä se kaunistaa ripsiä sekä sisäisesti että ulkoisesti.

Virheetön Muotoilu

Lashcoden avulla meikki voi näyttää erilaiselta, riippuen halutusta lopputuloksesta. Kaikki lopputulokset ovat mahdollisia levittämällä kerroksen tai kaksi silkkistä ja pikimustaa tuotetta. Väri sopii kaikille silmien väreille ja korostaa niitä. Ripsiväri antaa ihanteellisesti pituutta, tuuheutta, paksuutta ja erottelee ripset, saaden aikaan hyvin luonnollisen meikin ja seksikkään katseen. Se on luultavasti ensimmäinen ripsiväri, joka antaa mahdollisuuden saavuttaa eri lopputuloksia ilman yliammuttua tyyliä, riippuen käyttäjän tarpeista.

Ripsiväri & Loistoharja

pidentävä ja kihartava ripsiväri - lashcodeKaikki on täydellisesti suunnitellun koostumuksen ja harjan ansiota. Harjan muoto ja koko tekevät tarkasta meikkaamisesta mahdollista. Symmetrinen harja on kapeampi kummastakin päädystä, joten ripsien peittäminen silmien sisäkulmissa on helpompaa. Harja on niin joustava ja optimaalisen paksu, että sysimustaa ja silkkistä tuotetta voi helposti levittää ripsiin, harjaten ja erotellen ripset yksi kerrallaan.

Superlaatua & Superkestävyyttä

Lashcode tuo virheettömän ja todella luonnollisen silmämeikin – myös kahden tai useamman kerroksen jälkeen. Silmät korostuvat; korkealaatuisten pigmenttien ja ainesosien ansiosta ripsivärin kestävyys on maksimaalinen. Se kestää irtoamatta ja tahrimatta monta tuntia. Sitä on helppo käyttää ja se antautuu meikinpoistoaineille ongelmitta (vaikka tuote on sensaatiomaisen pitkäkestoinen). Kiinnostavaa kyllä, vaikka Lashcode ei ole vedenkestävä, se toimii loistavasti vaikeissakin sääolosuhteissa.

Hoitava Meikki

Ylellinen tuubi, tarkka harja ja korkea laatu eivät ole ainoita asioita, jotka saavat Lashcoden eroamaan muista ripsiväreistä. Siinä on hoitavia ominaisuuksia. Tuote vahvistaa ja stimuloi ripsien kasvua aina käyttäessä. Ripsiväri ei latista; se ravitsee ripsiä sisältä kaunistavien ainesosien yhdistelmän ansiosta. Lashcodea on vahvistettu kolmella kasviuutteella: vehnänverso, soijaverso ja Baikalin Skullcap. Uutteita tukee kolme ylimääräistä ainesosaa: pantenoli, arginiini ja E-vitamiini. Kaikki ainesosat tunkeutuvat ripsiin, hallitsevat kosteustasapainoa, korjaavat, paikkaavat vaurioita ja edesauttavat solujen jakautumista. Tuloksena ripsiväri pystyy myös ehkäisemään ohenemista ja edistämään ripsien kasvua.

Lisätietoa: lashcode.fi