Kuinka tehdä kevätmeikki?

Kevät.. Luonto herää henkiin, voimme nähdä ensimmäiset silmut puissa, kukat kukkivat, kaikki ympärillämme on värikästä ja kaunista. Vain ihomme on samea ja huonokuntoinen. Miten saisimme ravittua sen, jotta se olisi taas kaunis ja raikas?

Loistava ratkaisu on meikit, joissa on kimaltavia ainesosia. Aurinko, joka pikku hiljaa pilkottaa pilvien välistä luo optisen illuusion, että ihomme olisi ravittu, kostea, korostettu ja raikas. Näitä kimaltavia ainesosia löydät seuraavista tuotteista: luomivärit, poskipunat, meikinpohjustusaineet, meikkivoiteet, aurinkopuuterit ja puuterit. Kaikki näistä tuotteista tekevät ihostasi hehkuvan sekä ne peittävät ryppyjä, tummia silmänalusia ja muita ihon epätäydellisyyksiä. Muista, että tuotteen tulisi sopia ihotyypillesi. Jätä intensiivisemmät sävyt kesälle, ja käytä nyt pinkkejä ja persikkaisia sävyjä.

kev-auml-tmeikki

Poskipuna on toinen todistettu tapa saada hehkuva iho. Tulevana keväänä voit lisätä eloisuutta ihoosi värellä. Sinun ei tarvitse odottaa kesään asti, että rusketus ”peittäisi” latistuneen ihosi. Poskipunaa laitetaan peiniä määriä korostaaksesi kasvojasi niin, että ne näyttävät terveiltä ja kauniilta. Voit käyttää samaa tuotetta myös luomivärin korvikkeena. Sipaise hiukan poskipunaa luomillesi ja saat kasvoistasi nuorekkaat ja kauniit.

Korostus on ollut edellisten sesonkien trendi. Ja tämä trendi ei todennäköiseesti koskaan poistu muodista. Korosta kasvoja käyttämällä meikkivoidetta, BB-voidetta tai peitevärejä jotka ovat asteen vaaleampia kuin oma ihosi sävy. Laita tuotetta silmien ympärille, kulmaluulle ja kulmakarvojen väliin, leualle ja nenänvarteen. Käyttämällä sivellintä tai sientä, hiero korostavaa tuotetta iholle niin, ettei siihen jää rajoja tai läiskiä. Sinun ei tarvitse käyttää mattaa tai väritöntä puuteria.

Korostaaksesi silmiäsi, käytä rajauskynää tai kirkasta, helmeilevää luomiväriä. Tämän jälkeen laita kerros ripsiväriä. Täydellinen lopputulos vaatii intensiiviset huulet. Tähän on muutama ’sääntö’ joita meikkiartistit käyttävät: kirkas meikki silmissä, ja dramaattiset huulet. Levitä huulille intensiivistä huulipunaa sormenpäällä. Kevätmeikkisi on valmis!