Kuinka luoda Pop Art/Sarjakuva meikki?

Karnivaalit, Uuden Vuoden asu, penkkarit, sarjakuvabileet tai vuosittaiset opiskelijakekkerit? Pop art -meikkaus on aina hyvä vaihtoehto! Sarjakuvameikki saa kasvosi näyttämään epärealistisilta, ja käyttämällä kirkkaita värejä näytät tyrmäävältä. Ohessa muutama helppo ohjeistus pop-up meikin tekemiseen.

pop-art.jpg

Mitä tarvitset?

  1. Luonnollinen meikkivoide tai (korostaaksesi meikkiä) tai sävyn kirkkaampi voide.
  2. Musta eyeliner (vedenpitävä paras tähän) tai kestävä kulmakynä.
  3. Garish luomivärejä, esimerkiksi kirkkaan keltainen, pinkki jne.
  4. Vaalea poskipuna (parempi olisi mattasävyinen kuin helmeilevä).
  5. Pituutta lisäävä ripsiväri tai irtoripset.
  6. Punainen ja pehmeä huulikynä tai samanvärinen kasvomaali/väri.
  7. Tumma ja näkyvä huulipuna.
  8. Valkoista kasvomaalia (tämä on valinnainen).

Laita meikkivoide/pohjustus sekä poskipuna

Pop-art meikki aloitetaan samalla tavoin kuin mikä tahansa muukin meikki: kunnollisella pohjustuksella. Kirkkaampi sävy tekee kasvoista kuin tyhjän taulunpohjan, joka sopii tähän meikkiin erittäin hyvin. Mutta, liian valkoinen sävy ei myöskään ole hyvä. Poskille tulisi laittaa hiukan mattamaista poskipunaa, jossa ei ole heijastavia ainesosia.

Korosta silmäluomia sekä huulia

Koko yläluomi tulisi peittää valitun värisellä luomivärillä. Värimaailma on rajaton (keltainen, punainen, pinkki, sininen, violetti tai vihreä), mutta muistathan käyttää mattavärejä jotka ovat korkea pigmenttisiä. Luomiväriä laitetaan häivyttämättä ja reunoista tehdään terävät. Huulille tulisi laittaa tummaa ja puhuttelevaa huulipunaa, kuten punaista, violettia tai ruskeaa.

Korosta kulmikkuuta eyelinerillä

Pop Art meikissä on tärkeää rajata reunat samalla tavoin, kuin sarjakuvissa on rajattu. Rajaa mustalla rajauskynällä ylä- sekä alaluomet (voit viimeistellä lookin irtoripsillä), kulmakarvat (terävät, veistosmaiset ja ylisuuret) ja luomien reunat sekä huulet. Luo kasvoihin varjoja mustalla poskiin, nenänpieliin, leukaan ja tarvittaessa muualle kasvoihin.

Anna kasvoille sarjakuvalookki

Punaisella huultenrajauskynällä tai maalilla voit piirtää pisteitä/palloja joka puolelle kasvojasi. Tällä tavoin luomme erittäin sarjakuvamaisen varjostuksen kasvoille.

Luo meikkiin syvyyttä

Tämä vaihe on valinnainen. Voit lisätä valkoista maalia alahuuleen saadaksesi kasvoillesi 3D efektin ja täydellisen Pop-art meikin.