Kuinka ehkäiset hiuksia hilseeltä?

Hilse on yksi erittäin ikävä hiusvaiva, josta monet naiset kärsivät. Vääränlainen hiusten hoitaminen ei paranna hilseilyä, se saattaa jopa johtuu suurempiin hankaluuksiin. Kuinka voittaa taisto tätä dermatologista vaivaa vastaan? Kuinka hilse päihitetään?

Kaikkein tärkein vaihe hilsettä vastaan on kerätä kaikki tarpeellinen tieto siitä. Kun tiedät, mikä hilseen aiheuttaa, sinun on helpompi ymmärtää päänahan tarpeet. Hilse on päänahasta irronneitä kuolleita ihosoluja, jotka saattavat joko pahentaa tai heikentää hiusten rasvoittumista. Vaikkakin kuolleen nahan irtoaminen on normaalia, siitä tulee ongelma kun sitä tapahtuu liian usein, liian nopeasti ja suurina määrinä. Usein päänahka on ärsyyntynyt, se kutisee ja se on kuiva.

hilse.jpg

On olemassa monia syitä, jotka aiheuttavat hilsettä. Rasvainen hilse johtuu päänahan liiasta rasvoittumisesta. Luonnolliset sienet, jotka elävät ihollamme, syövät talia, ja kun talia on liikaa, on tullut täydelliset olosuhteet päänahan ärsytykselle. Kuiva hilse voi myös sienen aiheuttama joissain tapauksissa, kun iho on sille herkkä. Ihon ärsytystä saattaa aiheuttaa vääränlainen puhdistus, hoito tai muotoilutuotteet.

Hilseen poistamisen perusteena on oikeanlainen puhdistus. Ihan ensimmäisenä, osta anti-bakteerista hilseshampoota – parhaita ovat apteekkituotteet, jotka taistelevat aiheuttajaa vastaan (sieni). Sinun tulisi suorittaa hiusten pesu hilseshampoolla ja hellävaraisella kosteuttavalla shampoolla, joka ei aiheuta ihon ärsytystä, mutta eliminoi kuivuuden syytä hoitavan tuotteen jälkeen. Muista myös säännöllinen hiusten peseminen välttääksesi hiusten rasvoittumista, koska ylimääräinen tali on se, millä sieni elää.

Tue päänahan pesemistä lisäkosteutuksella. Loistava idea hilseelle on päänahan kuorinta, jolla kuoritaan kuolleet ihosolut. Älä myöskään unohda ravitsemista – hoitavien ja kosteuttavien hiusnaamioiden käyttö auttaa helpottamaan kuivumista. Muista kuitenkin laittaa hoitoainetta korvista alaspäin, eikä suotaa päänahkaan, jossa on hilseongelma.