Kevään ja kesän 2016 meikkitrendit

Kevään ja kesän 2016 meikin päälinja on.. epätäydellisyys. Sen pääsääntöisesti huomaa silmämeikistä, eyelinerin käytössä tai silmien varjostuksessa. Klassinen suora viiva silmäluomessa on menneen talven lumia. Sen paikan on ottanut paksu, epäsäännöllinen ja liioiteltu viiva eri väreissä. Todella muodikasta on pisteet, pilkut ja täplät silmän ulkokulmissa ja luomella. Ilmeikkäät linjat piirretään heti otsaharjanteen alle ja silmävakoihin.

kev-auml-auml-n-kes-auml-n-kausi.jpg

Vuotta 2016 tulee dominoimaan mattahuulet. Voimme unohtaa kiiltävät ja kimaltelevat huulipunat. Uusin trendi on poistaa kiiltävät huulet, mutta kuitenkin jättää intensiiviset värit. Voimme odottaa liukuvärjättyjen huulien tulevan takaisin. Tänä vuonna hallitsee punaiset, viininpunaiset, siniset sekä kultaiset värit, jotka sopivat täydellisesti hienovaraiseen silmämeikkiin niin sanottuun “ei meikkiä” tyyliin.

Toinen kauneustrendi tänä keväänä tulee olemaan pitkät ripset. Eikä vain tekoripsien muodossa. Voimme piirtää silmäripset eyelinerilla tai mustalla kynällä. Tämä antaa mahdollisuuden luoda kaikenlaisia muotoja ja kokoja ripsiin. Mikäli haluamme pitkät, mustat ja kiintoisat ripset, kaiken muun meikkauksen tulee jäävä vähemmälle.

Mustat ripset näyttävät mahtavilta uuden 2016 trendin kanssa, joka on musta silmävarjostus. Voidaan tehdä silmäluomeen tai vakojen alle viivoina tai suurina pisteinä. Sekoitus äskeisiä antaa vahvan meikin – täydellinen rohkeille naisille. Lisäksi tuomme silmämeikin Bollywood tyyliin tai rock´n´roll tyyliin. Villi ulkonäkö voidaan pehmentää kuviolla silmän sisäsyrjässä.

Kevät ja kesä ovat intensiivisen ja mehukkaiden värien aikaa. Myös meikeissä. 2016 muodikkainta on monivärinen silmämeikki;sinisen, turkoosin ja pinkin sävyt. Ulkonäön tulee muistuttaa raikkautta, energiaa, hauskuutta ja kevään ilmastoa. Nämä ovat siis rohkeille naisille.

Yksi kiinnostavin meikkitrendi on kuviot silmiluomissa. Eyelinerilla tai varjostuksella voimme tehdä värikkään trendikkään lookin. Kuvio tulee olla koko ylä ja ala silmäluomissa, yhdessä kajaalin kanssa tai silmien kulmien. Mikäli päätät tehdä tämän meikin, tulee myös olla hyvä meikinpoistoaine, jotta kaikki rippeet meikistä saadaan pois.