Keratin Shampoo Nanoililta. Puhdistaa ja paikkaa – 2-in-1

Voiko hiuksia paikata ja suoristaa jo pesun aikana? Oikean shampoon avulla kaikki on mahdollista. Nanoil Keratin Micellar Shampoo on tuote kaikille heille, jotka haluavat paikata vaurioituneet hiukset nopeasti ja tehokkaasti. Mikä on tämän tuotteen salaisuus?

Nanoil misellishampoo keratiinilla

Jokainen hiuksistaan huolta pitävä nainen on varmasti kuullut Nanoilista brändinä. Ensimmäiset eri huokoisille hiuksille suunnatut kosmeettiset öljyt löytyy Nanoilin tarjonnasta – mutta nykyään sieltä löytyy muitakin innovatiivisia tuotteita: hiusnaamioita, kaksifaasisia hoitoaineita, shampoita. Shampoiden joukosta löytyy keratiinimisellishampoo. Alta löytyy arvostelu tuotteesta.

Keratiinishampoo. Milloin vaikutukset ovat parhaimmillaan?

Mikäli hiukset ovat vaurioituneet, keratiinishampoo on täydellinen valinta. Kun hiukset vaikuttavat heikoilta, haurailta, pörröisiltä ja kaksihaaraisilta, kannattaa tarttua tähän hiustenpesuaineeseen. Shampoon sisältämät keratiinimolekyylit tarttuvat hiusten ulkokerroksiin jo hiusrutiinin ensimmäisessä vaiheessa, eli pesun aikana. Keratiinishampoon valitseminen on hyvä idea, jos:

  • hiukset ovat vaurioituneet ja hauraat
  • hiukset ovat kuivat ja vailla tervettä kiiltoa
  • hiuksilla on tapana haljeta latvoista
  • hiukset ovat heikentyneet esim. värjäämisen takia

Nanoil Keratin Micellar Shampoo. Paras valinta!

Oikean keratiinishampoon valinta on tietenkin todella tärkeää, koska kaikki eivät sisällä tarpeeksi tätä arvokasta proteiinia ja siksi ne eivät myöskään ole tarpeeksi tehokkaita.

Nanoil Keratin Micellar Shampoo on varmasti yksi parhaista paikkaavista shampoista. Se on kampaajien eniten suosittelema tuote vaurioiden korjaamiseksi. Kyselyjen mukaan hiuksiaan vaurioituneina pitävät kuluttajat käyttävät mielellään Nanoilin keratiinishampoota – ja syystäkin. Tuote ansaitsee erityishuomiota.

Syvästi paikkaava shampoo Nanoililta

Nanoil Keratin Micellar Shampoo sisältää runsaasti keratiinia ja luonnollista kasviöljyä – molemmat ainesosat vahvistavat hiuksia pitkäkestoisesti. Lisäksi Nanoil ei sisällä parabeeneja tai muita haitallisia ainesosia.

Pääainesosa – eli keratiini – korjaa hiusrakenteen vaurioita, tekee hiuksista vastustuskykyisemmät ja vahvistaa. Shampoossa on myös hiustenlähtöä ehkäisevää, kosteutta sitovaa ja hiuskasvua nopeuttavaa risiiniöljyä. Tehokas kaksikko vaikuttaa positiivisesti hiusten ulkonäköön sekä terveyteen.

Nanoil shampoon misellien voima

Toinen erikoinen asia Nanoil Keratin Micellar Shampoossa on sen koostumus, joka on erittäin kevyt. Hiuspesun aikana shampoo kietoo hiukset ihanalta tuoksuvaan ja hoitavaan vaahtoon. Eikä se latista hiuksia! Koska kyseessä on misellishampoo, tuote toimii paremmin kuin tavalliset shampoot. Misellit vetävät todistetusti puoleensa likaa ja epäpuhtauksia magneetin tavoin ja puhdistavat siksi hiuksia sekä päänahkaa huomattavasti tehokkaammin. Tämän ansiosta Nanoilin keratiinishampoo tekee myös muuta kuin paikkaa hiuksia – se irrottaa muotoilutuotteita, pölyä, myrkkyjä ja muita hiuksiin tarttuvia epäpuhtauksia.

Miten Nanoil Keratin Micellar Shampoo oikein toimii?

Kuvauksia tuotteesta ei tarvitse edes uskoa, sillä vaikutukset puhuvat puolestaan! Nanoilin keratiinishampoo saa aikaa pelkkää hyvää, koska se:

  • irrottaa kosmetiikkatuotteita hiuksista
  • puhdistaa päänahan
  • tukee hiusten korjausta ja jättää hiukset vahvemmiksi
  • valmistelee hiukset tulevia tuotteita varten
  • vähentää takkuja ja pörröisyyttä
  • helpottaa muotoilua pesun jälkeen

paras misellishampoo keratiinilla Nanoil

Paikkaaminen ja peseminen on helpompaa kuin uskotkaan!

Positiivinen yllätys on se, että Nanoilin misellishampoota käytetään samalla tavalla kuin muita shampoita – purista käteen pieni määrä tuotetta, vaahdota se käsissä ja hiero päänahkaan. Huuhtele hetken kuluttua.

Yksinkertaisen käyttönsä ansiosta ei tarvitse yrittää muistaa uusia tapoja käyttää hiustuotetta. Nanoil Keratin Micellar Sampoolla hiusten pesemiseen menee vain muutama minuutti, jonka aikana sekä hiukset että päänahka puhdistuu ja samalla hiuksia paikataan. Shampoon käytön jälkeen on suositeltavaa käyttää hoitoainetta, jota onneksi löytyy Nanoilin valikoimasta.