Kaikkein yleisin virhe mitä tehdään ripsiväriä käyttäessä. Teetkö sinäkin tämän saman virheen?

Ripsiväri on lähes jokaisen naisen paras ystävä, ja siihen on hyvä syy; koska parhainkaan silmämeikki ei pääse oikeuksiinsa ilman kauniita silmäripsiä. Koska käytämme ripsiväriä lähes joka päivä, olemme varmoja, että emme voi tehdä virheitä sitä käyttäessä. Mutta tämä on harhaluulo. Moni meistä tekee tiedostamattaan yleisiä virheitä käyttäessään ripsiväriä. Teetkö sinäkin niitä?

Ripsiväriharjan pumppaaminen

Joskus tarvitsee saada hiukan enemmän mascara ripsiväripullosta kun se alkaa vedellä viimeisiään, ja koitamme kaivaa sitä ulos rytmisesti ylös alaisella liikkeellä. Tämä virhe saattaa maksaa meillä ripsivärinmenettämisen. Pumppaamalla mascara päästämme turhaa ilmaa pullon sisälle joka aiheuttaa ripsivärin kuivumisen. Rajoita käden liike mahdollisimman pieneksi.

mascara.jpg

Ripsivärin käyttäminen liian pitkään

Ripsiväri, kuten mikä tahansa muukin kauneustuote, sisältää parasta ennen päiväyksen. Ripsivärin koostumus ja muut vaikuttavat asiat rajoittavat ripsivärin käyttämisen kolmeen kuukauteen – tämän jälkeen ripsiväri tulisi vaihtaa. Kuinka monta kertaa me käytämmekään ripsiväriä vielä monta kuukautta kunnes se on lähes tyhjä, koska emme halua käyttää rahaa enempää kuin mitä on pakko?

Väriharjan puhdistamatta jättäminen

Saattaa vaikuttaa oudolta, mutta tällä on merkitystä laatuun. Ripsiväriharja tulisi pestä (Samalla tavoin kuin pesemme muutkin meikkisiveltimet). Sinun ei tarvitse tehdä tätä jokaisen käytön jälkeen, mutta sinun tulisi joka tapauksessa pestä ja kuivata se aina silloin tällöin. Tällä tavoin estät kuivuneita kökköjä pääsemästä ripsiin ja ne eivät pääse klimppiintymään.

Et taivuta ripsiä ripsientaivuttimella

Voit hypätä tämän vaiheen ylitse jos sinulla on luonnollisesti taipuisat ripset, vaikkakin tiedämme, että monella teistä ei ole. Monilla meistä on suorat ripset, ja edes paras ripsiväri ei auta tähän asiaan. Joka kerta ennen kuin laitat ripsiväriä, sinun tulisi taivuttaa ripsiä, jotta saat toivomasi lopputuloksen.

Väärä levitystekniikka

Sitä voisi kuvitella, ettei ripsivärin levittämisessä ole mitään hankalaa, mutta tässä olet väärässä. Kun laitat ripsiväriä, sinun tulisi tehdä se sik-sak liikkeellä pitkin ripsiä tyvestä kärkeen, sivuttaisessa suunnassa. Vain tällä tavoin saat tehokkaasti levitettyä ripsiväriä.

Laitat liian monta kerrosta

Tämä on käytännössä kytköksissä edelliseen kohtaan. Usein me laitamme ihan liian monta kerrosta ripsiväriä ajatellen, että seuraava kerros parantaa tulosta. Tämä yleensä johtaa siihen, että ripset liimautuvat toisiinsa kiinni ja ripsistä tulee ns. hämähäkinjalat.