Diorskin Forever – Make-up Forever

Diorilla on jotain erityistä naisille: kosmetiikkalinja, jolla voi luoda täydellisen meikin. Diorskin Forever on meikinpohjustus, meikkivoide ja puuteri; kaikki täydellisessä elegantissa ja käytännöllisessä rasiassa. Sen tuoma ilo on mittaamaton, eikä tätä voi kukaan kiistää.

dior.jpgDiorskin Forever & Ever Wear meikinpohjustus tasoittaa ihon sävyn, tasoittaa rypyt ja piilottaa ihohuokoset. Siinä on aurinkosuojakerroin SPF 20, joka estää pigmenttihäiriöitä jai hon kuivumista. Tuotteen sävy on universaali, joten se mukautuu aina ihon mukaan. Muista levittää tuotetta huolellisesti joka puolelle, myös silmien alle, huulille ja nenälle. Yksi kerros tätä riittää valmistamaan ihon lopuille Diorin meikeille.

Diorskin Forever meikkivoide on öljytön, joten se on täydellinen rasvaiselle ja sekaiholle. Osittain nestemmäinen koostumus mahdollistaa nopean ja ongelmattoman käytön ilman, että kasvot näyttävät siltä, että niitä verhoaisi maski. Diorskin Forever peittää kaikki epätäydellisyydet iholta kuten pigmenttiläiskät, tummat silmänaluset, rypyt ja mustapäät. Tuote sisältää aurinkosuojan SPF 35, joka yhdessä meikinpohjustusaineen kanssa antaa täydellisen suojan iholle. Mikä mielenkiintoisinta, me voimme valita jopa 16 beigen ja ruskean sävystä. Tuotetta käytetään erityisellä Backstage Blender sienellä, jossa on oikea muoto joka sopii ihomme muotoihin. Pyöreällä päällä on tarkoitus peittää alueet, joihin on hankala päästä tarkasti, kuten nenä ja huulet.

Diorskin Forever & Ever Control puuteri on täydellinen meikin viimeistelijä. Se kiinnittää kaikki aiemmin laitetut meikit sekä tekee ihosta terveen ja raikkaan. Tätä tuotetta laitetaan pienellä siveltimellä. Pieni määrä tuotetta riittää korostamaan kauneuttasi ja asettamaan meikin. Jos meikki alkaa päivän aikana saamaan kiiltoa, voit painaa näitä alueita ensin paperilla ja lisätä sen jälkeen puuteria.