Aloe & White Tea Face Serum Nanoililta. Runsas annos kauneutta

Parhaan kasvoseerumin on oltava myös tehokas. Valinta on yksinkertainen: Aloe & White Tea Face Serum Nanoililta. Lue lisää näiden kahden ainesosan yhdistelmän voimakkuudesta ja astu tehokkaan ihonhoidon maailmaan – yhdessä luonnon kanssa!

Jotkut jakavat kauneustuotteet 40+, 50+ ja 60+ -vuotiaille. Toiset jakavat tuotteet ravitseviin, kosteuttaviin ja suojaaviin seerumeihin. Totuus on se, että tietyt monipuoliset tuotteet sopivat kaikille ihotyypeille ja pystyvät tekemään monta asiaa yhdellä kerralla. Loistava esimerkki tästä on Aloe & White Tea Face Serum Nanoililta.

Nanoil -kasvoseerumi

Tämä suhteellisen uusi tuote on yllättänyt kasvonhoitomarkkinat myrskyn lailla. Nanoilin kasvoseerumisarjaan kuuluu neljä erilaista kevyttä ja keskitettyä kauneustuotetta, jotka vievät päivittäisen ihonhoidon täysin uudelle tasolle. Samalla iho saa nauttia edullisesta sekä yksinkertaisesta ammattitaitoisesta ja tehokkaasta ihonhoidosta.

Käymällä sivustolla www.nanoil.fi voi valita Nanoilin neljän seerumin väliltä (50 ml/1.69 oz): C-vitamiinilla, retinolilla, hyaluronihapolla ja aloe veralla & valkoisella teellä.

Nanoilin kasvoseerumi aloe veralla ja valkoisella teellä on paras valinta heille, jotka etsivät luonnollista ravitsemista, kosteutta ja elvytystä iholleen. Seerumi on uskomattoman kevyt ja käsittelee haitallisia vapaita radikaaleja todella hyvin. Mistä muusta voi nauttia käyttämällä tätä seerumia päivittäisessä ihonhoitorutiinissa?

@nanoil.official#nanoil #aloe #skincare #skincaretips #serum #beauty #fyp

♬ original sound – NANOIL OFFICIAL

Aloe vera ja valkoinen tee: syväravitseva kaksikko

Kasvoseerumin ainesosalista on lyhyt – mutta se on hyvä asia – sillä haluamme vain pienen määrän keskitettyjä ainesosia palauttaaksemme ihon luonnollisen kauneuden. Siksi Nanoil Aloe & White Tea -kasvoseerumissa on kaksi kaunistavista ominaisuuksista vastuussa olevaa ainesosaa:

  • ALOE (Aloe Barbadensis Leaf Juice) löytyy sisältöluettelon kärkipäästä ja se on vastuussa kosteuttamisesta sekä ihon elvyttämisestä. Aloe veran pH on hieman hapan ja siksi se pystyy palauttamaan happo-emästasapainon. Lisäksi aloe puhdistaa ihoa, toimii antibakteerisesti, lievittää ärsytyksiä ja suojaa ihoa auringon, myrkkyjen sekä vapaiden radikaalien kaltaisilta haitallisilta tekijöiltä.
  • VALKOINEN TEE (Camellia Sinensis Leaf Water) on toinen ainesosa listassa, eli se toimii yhtä tehokkaasti kuin aloe. Valkoinen tee on vahva antioksidantti, joka hidastaa ihon ikääntymisprosesseja ja auttaa ihoa pysymään nuorekkaana pidempään. Lisäksi valkoinen tee ravitsee, vähentää punoitusta ja elvyttää.

On hyvä myös mainita, että Nanoil Aloe & White Tea Face Serum koostuu pelkästään luonnollisista ainesosista. Tuotteessa ei ole parabeeneja, väriaineita, synteettisiä hajusteita tai silikoneja.

Kannattaako Nanoilin kasvoseerumia käyttää?

Tietenkin. Kaikkien ammattitaitoisen ja kehittyneen ihonhoidon fanien tulisi tulla hyvin toimeen tuotteen kanssa. Tuote kaunistaa ihoa tehokkaasti, jonka voi huomata jo ensimmäisten viikkojen aikana. Mikäli etsii tuotetta laadukkailla ainesosilla ja loistavalla toiminnalla, Nanoilin Aloe & White Tea Face Serumia kannattaa kokeilla, sillä se:

  • kosteuttaa ihoa
  • suojaa ihoa vapailta radikaaleilta
  • lievittää ärsytyksiä ja vähentää ryppyjä
  • nuorentaa ihoa ja ravitsee sen syvimpiä kerroksia
  • tasoittaa ihonsävyä ja lisää kiiltoa
  • hidastaa ihon ikääntymisprosesseja (hallitsee ennenaikaista ikääntymistä)

Kaikki yllä mainitut tavoitteet voi saavuttaa yhdessä Nanoilin aloeta ja valkoista teetä sisältävällä kasvoseerumilla. Eikä se ole vaikeaa! Tuotteen mukana tulee kätevä lasipipetti – siihen tarvitsee vain kerätä 1-2 tippaa seerumia ja hieroa puhtaille kasvoille aamuin illoin. Muuta ei vaadita ihon nuorekkuuden palauttamiseksi ja kauniin sekä vastustuskykyisen ihon säilyttämiseksi!