Ripsienpidennyssetit: Suosituimpien Brändien Ranking

Nauttiaksesi täydellisesti korostetuista ripsistä ilman keinotekoista vaikutelmaa, on paras valita luonnollisten ripsien alle kiinnitettävät ripsitupsut. Toisin kuin tavalliset ripset, nämä eivät näy silmiäsi räpäytellessäsi, ja niiden asettaminen on huomattavasti helpompaa. DIY -ripsienpidennyksiä voi helposti ostaa valmiina setteinä, jotka sisältävät myös muotoiluun tarvittavat tuotteet ja applikaattorin. Alta löydät rankingin suosituimpien brändien tuotteista, jotka mahdollistavat lookisi muuntamisen tunnistamattomaksi alle 15 minuutissa.

ripsien pidennykset

Ripsienpidennyssettien Ranking

Viime aikoihin asti suurin osa ripsienpidennysseteistä sisälsi ripsitupsuja, jotka kiinnitettiin ylhäältä päin. Niille naisille, jotka olivat niiden asettamisessa taitavia, sekä ammattilaismeikkaajille, niiden käyttäminen antoi melko luonnollisia tuloksia.

Se oli kuitenkin paljon haastavampaa naisille, jotka vasta aloittelivat ripsitupsujen parissa, eivätkä vielä osanneet käyttää niitä niin, etteivät ne sotkeutuisi, ja etteivät liimapisarat jäisi näkyville. Onneksi DIY -ripset itsenäiseen käyttöön ilmestyivät markkinoille, ja niitä käytetään luonnollisten ripsien alapuolella.

Näiden ripsien laittaminen on huomattavasti helpompaa, ja usein on jopa vaikeaa huomata jonkun käyttävän niitä. Tämä tietenkin edellyttää oikean setin valitsemista. Markkinat ovat täynnä vaihtoehtoja, mutta saattaa olla vaikeaa löytää sellaista, joka tarjoaisi nopean käytön ja näyttävän lopputuloksen.

Välttääksesi pettymyksiä, mikäli tahdot ostaa DIY -ripset, sinun tulisi ehdottomasta tarkastaa parhaiden kotikäyttöisten ripsienpidennysten ranking. Se sisältää tunnettujen brändien tuotteita, joiden laatu täyttää jopa vaativimpien käyttäjien odotukset. Esimerkkejä ovat muun muassa Nanolashin, KISSin ja Tatti Lashesin setit.

Huomiosi arvoiset ripsienpidennyssetit – TOP 6

Suunnitellessasi DIY -ripsienpidennyksiä, on paras valita aloittelijan setti. Se sisältää kaiken tarvittavan ripsiesi täydelliseen muotoiluun. Vaikka ripsitupsujen kiinnittäminen alapuolelle on suhteellinen uusi innovaatio, suurimmalla osalla huippubrändeistä on jo niitä valikoimassaan. Kysymys kuuluu, mitkä niistä ovat oikeasti harkitsemisen arvoisia.

Seuraava ranking sisältää 6 lupaavaa ehdotusta. Jokaisella niistä on omat etunsa, ja ne ovat tarkemman tutustumisen arvoisia. Näin päätöksen tekeminen tietyn tuotteen ostamisesta on paljon helpompaa. 

1. Nanolash DIY Eyelash Extensions Starter Kit

nanolash Klusteriripset kotikäyttöön - aloituspakkaus

DIY Eyelash Extensions Starter Kit on Nanolash -brändin tuote. Se on tällä hetkellä yksi tunnetuimmista kauneusbrändeistä, erityisesti premium-laatua vaativien keskuudessa.

Setti sisältää:

  • 36 ripsitupsua kolmessa pituudessa – 10, 12 ja 14 mm,
  • Bonderin – ensimmäinen tuote, jota tarvitaan ripsitupsujen kiinnittämiseen,
  • Sealerin – toinen tuote, joka on tarpeen ripsien muotoilemiseksi,
  • applikaattorin – se muotoiltu pinsettien lailla,
  • Removerin – lisätuote, joka helpottaa DIY -ripsien poistamista.

Nanolashin verkkosivujen mukaan settiin sisältyvien ripsitupsujen kiinnittäminen vie vain 10 minuuttia. Käyttäjäarvostelujen perusteella näyttää todella siltä, ettei asetus vie minuuttiakaan pidempään. Tämä johtuu pitkälti siitä, että asetusta ensikertaa suoritettaessa ripset ovat erittäin pehmeitä, mikä tekee niiden käsittelystä helppoa.

DIY Eyelash Extensions Starter Kit tarjoaa erilaisia ripsityylejä, jolla voit luoda millaisen ilmeen tahansa. Tämä on mahdollista erityisesti muotoillun applikaattorin ja miellyttävän koostumuksen omaavien tuotteiden avulla. Ripsitupsut tulee kiinnittää luonnollisten ripsien alle, noin 1 mm päähän vesirajasta. Siksi tarkka applikaattori on tässä kohtaa suuri etu.

Koska pakkauksessa on 36 ripsitupsua, se riittää 4–6 käyttökertaan. Tärkeää on, että kiinnitettynä ripset voivat pysyä silmissä noin 7 päivää erinomaisessa kunnossa. Jotkut naiset jopa pitävät niitä uudelleenkäytettävinä. Tämä johtuu siitä, että ripset ovat äärimmäisen kestäviä eivätkä muuta muotoaan.

2. KISS Falscara Starter Kit

Toinen harkinnan arvoinen ripsienpidennyssetti on KISS -brändiltä.

Tämä valinta on erityisesti niille naisille, jotka arvostavat hienovaraista meikkiä.

Falscara Starter Kit sisältää 2 x 5 ripsitupsua ja seuraavat tuotteet:

  • BOND,
  • SEAL,
  • applikaattori.

BOND on tuote, jota levitetään ripsille ennen tekoripsien laittamista. SEAL puolestaan kiinnittää muotoilun ja sitä tulisikin käyttää ripsitupsujen asettamisen jälkeen, jotta ne pysyvät paikoillaan pidempään ja pitävät paremmin. Applikaattori on puolestaan apuväline, joka helpottaa ripsitupsujen kiinnittämistä ripsien alle.

Oikein kiinnitettynä KISS-ripset (kuten Nanolashinkin ripset) voivat kestää useita päiviä. On kuitenkin syytä tietää, että Falscara Starter Kit ei ole siinä täydellinen, sillä se ei sisällä yön yli kiinnittävää koostumusta. Lisäksi setti ei sisällä poistoainetta, mikä tekee ripsitupsujen poistamisesta hieman vaikeampaa verrattuna rankingin aiempaan settiin. Nämä tuotteet voidaan ostaa erikseen.

3. Velour-Xtensions Kit

Ripsienpidennykset alle 10 minuutissa? Tämä on mahdollista DIY Velour-Xtensions Kitin avulla. Erityistä tässä setissä on se, että sen voi ostaa valmistajan verkkosivuilta kertaluonteisena ostoksena tai valita jatkuvan tilauksen. Tämä vaihtoehto mahdollistaa sen, että voit säästää rahojasi hieman.

Velour-Xtensions Kit on keskihintaluokan DIY -ripsienpidennyssetti. On kuitenkin myönnettävä, että ripsitupsujen määrään nähden se on huomattavasti kalliimpi kuin DIY Eyelash Extensions Starter Kit, vaikka hinta onkin alhaisempi. Velour-Xtensions Kit sisältää vain 12 ripsitupsua, kun taas Nanolashin setissä niitä on 36.

Ripsiä on kolmea kokoa – 10, 12 ja 14 mm (4 kutakin kokoa). Velour Beautyn kotikäyttöinen ripsienpidennyssetti sisältää myös applikaattorin ja pienen bonderin. Tämä on yksi markkinoiden mielenkiintoisimmista tuotteista, vaikka monet naiset kokevatkin, että ripsitupsujen tulisi olla saatavilla useammissa vaihtoehdoissa. Erityisesti kaivataan kykyä valita kaarevuuden tyyppi.

4. Tatti Lashes Invisi-Lash Kit

Monet naiset toivovat korkeaa laatua ja luottavat Tatti Lashesin Invisi-Lash Kitiin. Tämä johtuu siitä, että Tatti Lashes on tunnettu ja arvostettu brändi, ja suurin osa sen tuotteista täyttää jopa vaativimpien käyttäjien odotukset. Invisi-Lash Kit kuuluu noihin tuotteisiin. Setti tarjoaa valinnan ei vain ripsitupsujen muodon (saatavilla 7 eri tyyliä), vaan myös nauhan värin suhteen. Ripset ovat joko mustalla tai kirkkaalla nauhalla.

Naisten, joilla on tummat silmänkehykset, pitäisi ehdottomasti valita ensimmäinen vaihtoehto. Muutoin muotoilu ei ehkä näytä niin hyvältä kuin he saattavat odottaa. Tummien luonnollisten ripsien kanssa läpinäkyvä ripsinauha tekee tupsuista näkyvämpiä. Tarkemmin sanottuna on helpompi nähdä, mihin ne ovat pinottu.

Tatti Lashesin ripsienpidennyssetti sisältää ripsien lisäksi myös Invisi-Lash Bondin ja Seal Glue -liiman. Mukana on myös applikaattori ja pieni harja. Valitettavasti tämä on toinen setti, josta puuttuu removeri, mikä voi olla iso haitta joillekin naisille.

5. Glamnetic Lash Extension Kit

Glamnetic Lash Extension Kit voi olla hyvä valinta naisille, jotka arvostavat erikokoisia ja tyylisiä ripsitupsuja ripsienpidennyssetissään. Tässä tapauksessa valikoima on todella erittäin laaja.

Valitettavasti, kun luemme setin arvosteluja, voimme törmätä sellaisiinkin mielipiteisiin, että nämä ripset eivät näytä kovin luonnollisilta. Se ei varmasti ole paras valinta kenellekään, joka arvostaa hillittyä ilmettä. Paljon voi kuitenkin riippua tietystä ripsityylistä.

Glamneticin setin etuna on, että tupsujen pitäisi pysyä paikoillaan jopa 5 päivää, ja kuten Nanolash, valmistaja on lisännyt removerin, jonka ansiosta ne on helpompi irrottaa myöhemmin. Tietenkin mukana on myös bonderi, sealeri ja applikaattori.

6. Lashify Starter Kit

Viimeinen rankingin setti on huomattavasti kalliimpi aikaisempiin verrattuna, mikä voi olla lannistavaa. Siitä huolimatta se on huomionarvoinen tuote. Erityisesti matkustamisen kannalta. Lashify Starter Kit sisältää ripset DIY -käyttöön yhdessä applikaattorin ja tarvittavien tuotteiden kanssa, pieneen peililliseen rasiaan pakattuna.

Korkea hinta kulkee käsi kädessä ripsien laadun kanssa. Ne ovat erittäin pehmeitä, mikä tekee niistä loistavia laitettavia, ja ne tuottavat erittäin luonnollisen vaikutelman. Koko sarja sisältää kuitenkin vain 10 ripsitupsua, mikä tarkoittaa, että useimmat naiset käyttävät ne kerralla.

Lashify -ripset ovat myös melko kestäviä. Niiden pitäisi kestää noin 3-5 päivää, vaikkakin paljon riippuu siitä, kuinka niitä hoidetaan. Valitettavasti, vaikka käyttöaika onkin pidempi, tämän setin ostaminen on melko kannattamatonta, mutta jos hinta ei ole sinulle tärkeää, sitä kannattaa harkita.

Ripsienpidennyssettien ranking – yhteenveto

Kun huomioidaan, kuinka monet kauneusbrändit ovat lanseeranneet omia ripsienpidennyssettejään aloittelijoille, sen oikean valitseminen voi olla melkoinen ongelma. On parasta ottaa suuntaa asetuksen ajasta ja helppoudesta sekä ripsitupsujen määrästä tai mahdollisuudesta valita niiden tyyli.

Kaikilla näillä osa-alueilla Nanolashin kokoelma on erittäin hyvä muihin verrattuna. DIY Eyelash Extensions Starter Kit sisältää ripsitupsut, jotka voi laittaa paikoilleen alle 10 minuutissa, ja se on todella erittäin helppoa. Lisäksi yksi setti sisältää niitä 36 kappaletta, mikä tekee niistä useammin käytettäviä kuin muista.

Tietysti jokaisen naisen täytyy tehdä lopullinen valinta itse. DIY -ripsienpidennyssetin pitäisi mahdollistaa koko muotoilun viimeistely mahdollisimman lyhyessä ajassa. Tämän saavuttamiseksi ripsitupsujen on sovittava luonnollisten ripsien pituuteen ja kaarevuuteen, mikä on äärimmäisen yksilöllinen asia.