DIY Cluster Lash Extensions– uutuus Nanolashilta
ripsienpidennykset

Ripset kehystävät silmiä, joten niiden on oltava näyttävät ja upeat. Valitettavasti useimmat naiset taistelevat ripsiensä kanssa, koska luontoäiti ei ole antanut heille kauniin tuuheita ripsiä. Nanolashinmerkin DIY Lash Extensions ripsien pidennykset voivat kuitenkin auttaa sinua tässä. Ovatko nämä klusteriripset siis huomiosi arvoiset?

DIY eyelash extensions – kenelle tämä vaihtoehto sopii?

Vielä muutama vuosi sitten DIY lash extension -ripsipidennykset oli mahdotonta toteuttaa kotoa käsin. Sen sijaan ne piti teettää kosmetologilla tai tyytyä pelkkiin tekoripsiin.

Erilaisista ripsiväreistä ja ripsienpidennysseerumeista on tullut yleinen trendi, mutta ne tuottavat harvoin toivottuja tuloksia. Ensimmäiset kotikäyttöön suunnitellut ripsienpidennykset ovatkin siis todellinen läpimurto.

DIY Lash Extensions ovat innovatiivisia klusteriripsiä, joita jokainen nainen voi käyttää. Täydellinen valinta niille, jotka haaveilevat tuuheista ripsienpidennyksistä, mutta eivät halua vahingoittaa luonnollisia ripsiään. DIY-rypsypidennykset ovat myös loistavia silloin, kun haluat täysin uuden ilmeen.

Jos olet tähän asti vain miettinyt, miltä klassiset tai volyymiripset näyttäisivät, voit ottaa siitä selvää nyt ja siihen menee vain 10 minuuttia. Klusteriripset on helppo kiinnittää, eikä toimenpide vie siten kauempaa. Jos koet ettei luomasi tyyli sovi sinulle, voit yksinkertaisesti vain poistaa ripsienpidennykset muutamassa sekunnissa.

Klusteriripset sopivat myös naisille, jotka haluavat välittömiä vaikutuksia. Niillä saat upeat ripsienpidennykset häihin, juhliin tai vaikkapa spontaaniin valokuvasessioon. Nanolashin luomat tekoripset pysyvät hyvänä jopa 5 päivää, mutta voit halutessasi ottaa ne pois jo aiemminkin.

ripsienpidennykset
ripsienpidennykset

DIY Lash Extensions – saatavilla olevat tyylit klusteriripsissä

Kotikäyttöön tarkoitetut tekoripset on tarkoitettu vastaamaan kaikkien naisten tarpeisiin. Voit ostaa niitä yhdessä yksittäisessä laatikossa, joka sisältää 36 klusteriripsiä. Jokaisessa laatikossa on 3 ripsien kokoa:

  • 10 mm
  • 12 mm
  • 14 mm

DIY Eyelash Extensions ripsien pidennyksiä on 8 eri tyyliä, joten voit yhdistellä niitä ja luoda unelmiesi ripset.

Nanolashilla on myös saatavilla eyelash extension kit. Se sisältää:

  • bonder – erikoisliimaa ripsienpidennysten kiinnittämiseen; se tarvitsee vain 30-60 sekuntia tarvittavan tarttuvuuden saavuttamiseksi.
  • sealer – 5 ml kokoinen tuote, jolla poistetaan tahmeus ripsienpidennysten kiinnittämisen jälkeen.
  • remover – tehty DIY-ripsipidennysten irrottamiseen.
  • ripsipidennystyökalu

Tarvikkeet helpottavat työtäsi kiinnittämisen suhteen. Kokojensa ansiosta tuotteet riittävät käytössä myös pitkään.

ripsienpidennykset

Miten ripsienpidennykset kiinnitetään?

Volyymiripsien tekeminen Nanolashilla on superhelppoa. Kun olet levittänyt bonderin, odota vain hetki, kunnes aine muuttuu tahmeaksi. Seuraavaksi otat klusteriripset ja asetat ne luonnollisten ripsien alle, noin 1 mm etäisyydelle ripsirajasta. Viimeistele prosessi levittämällä sealer.

Nanolashin klusteriripset on vaivaton kiinnittää. DIY-ripsienpidennykset sopivat jokaiselle naiselle. Kokemuksellasi ripsienpidennyksistä ei ole väliä!

Nanolashin klusteriripsillä teet ripsienpidennykset kotona – yhteenveto

Kotikäyttöön suunnitellut tekoripset ovat mullistaneet ripsien muotoilun. Klusteriripset on helppo kiinnittää kotonakin. Nanolashin ylelliset tekoripset ovat pehmeät ja kestävät. Voit käyttää niitä jopa 5 päivää.

Niillä voit luoda volyymiripset tai hienovaraisemman arkityylin. Levitys kestää vain 10 minuuttia. Jokainen nainen voi käyttää klusteriripsiä tuodakseen esiin silmiinsä kätketyn kauneuden.