7 käytännön vinkkiä. Miten tiputtaa painoa kesäksi?

On olemassa useita vinkkejä kauniiseen ihoon, hiuksiin ja hoikkaan vartaloon. Yleisesti kuitenkin kesän korvella meitä kiinnostaa eniten painon pudotus. Tästä artikkelista löydät 7 perusvinkkiä, jotka auttavat sinua pitämään huolta vartalostasi kesän aikana tai jopa ennen lomaa kautta. Esittelemme sinulle tiivistetysti painonpudotuksen kesää varten.

painon-pudotus.jpg

1. Älä käytä alkoholia

Alkoholin kemiallinen koostumus on hyvin samankaltainen kuin sokerin. Tämä tarkoittaa, että alkoholin nauttiminen lisää sokeria kehossa ja se lisää painoa. Kesällä lopeta alkoholin käyttö, mutta mikäli sinulla tulee tarve nauttia alkoholia valitse valkoviini.

2. Syö vihanneksia

On selvää, että sisäelimet tarvitsee ravinteita. Ne löydämme vihanneksista. Syö kesällä paljon tuoreita vihanneksia ja lisää ruokavalioosi hedelmiä, papuja, oliiviöljyä, rasvatonta maitoa ja vähähiilihydraattisia maitotuotteita, kuten Välimeren ruokavaliossa.

3. Rajoita hiilihydraatteja

Vaalea leipä on suoranainen hiilaripommi, joka voi aiheuttaa verensokerin vaihtelua, kuormittaa haimaa, joka vaikuttaa insuliinin tuotantoon ja tämän seurauksena rasva varastoituu ja painon pudotus on vaikeampaa. Vaihda vaalea leipä kauraleipään, täysjyväleipään tai basmatiriisiin.

4. Nauti tuoremehuja

On tärkeää antaa keholle täyteläisiä ja ravitsevia nesteitä veden lisäksi. Juo paljon tuotepuristettuja mehuja. Kaupasta ostettuna mehut sisältävät paljon sokeria ja kemikaaleja.

5. Noudata 75:25 sääntöä

Valmistaessasi ruokaa, kiinnitä huomiota oikeaan lautasmalliin, koska näin saat oikean määrän ravinteita. Aterialla kasviksia tulisi olla 75% ja 25% tulisi olla hiilihydraatteja ja lihaa.

6. Syö keittoja

Keitto on hyvä ruoka, jos on suuri ruokahalu. Mikäli olet oikein nälkäinen syö keittoa, koska yhdistelmä nestettä ja kiinteitä elementtejä voivat vähentää syötyjä kaloreita jopa 20% verrattuna ruokaan ilman keittoa.

7. Lopeta kahvin juonti

Pelkkä kahvi ei ole niin paha, mutta yhdistelmä maitoa ja sokeria tekevät tästä todella suuren kaloripommin. Vaihda kahvi vihreään teehen, yrttiteehen tai jopa mustaan teehen. Heti kun olet vieroittanut itsesi kahvista, huomaat sen vaikutuksen painossa.