6 Hiusten elvytystuotetta vuodelle 2016

Hiusten hoito on yksi perusaktiviteeteista naisten päivittäisessä kauneudenhoitorutiinissa. Ei ihme, että hiustenhoitotuotteiden ja muotoilutuotteiden suosio on noussut niin korkeaksi. Tässä on kuusi uutuutta tälle vuodelle hiustenhoitotuotteiden saralta.

hiustenhoito.jpg

Living Proof Night Cap – yöseerumi

Yön yli jätettävä seerumi Living Proof Night Cap on tuote, jossa on vahvat uudistavat ainesosat, jotka ravitsevat ja vahvistavat hiuksia yön aikana. Hiuksemme voivat vahingoittaua joka päiväisessä elämässsämme, ja monimutkaiset palauttamishoidot voivat olla kalliita ja aikaa vieviä. Living Proof Night Cap Seerumi antaa elinvoimaa, kiiltoa ja pehmeyttä vahingoittuneille hiuksille, kiitos uudistavien ainesosien.

L’biotica Professional Therapy – kosmetiikkatuotteet

L’biotica Professional Therapy setti Volume sarjalta ovat ravitsevia hiustenhoitotuotteita LightCoplx koostumuksella, ja luonnollisella rosmariiniuutteella. Volume L’biotic tuotteissa on tuplavaikutus – tekee hiukset kirkkaammiksi ja huomattavasti tuuheammiksi uudistaessaan niitä osia hiuksista jotka tarvitsevat ravitsemista.

Nivea Repair & Targeted – shampoo ja hoitoaine

Uusi ravitsevien tuotteiden linjasto Nivealla käyttää älykästä teknologiaa KERADETECT™. Nivea Repair & Targeted Care tuote vahvistaa ja korjaa hiusta latistamatta niitä. Niissä yhdistää macadamia öljy, eucerity ja Nutri-Essence.

Bioelixire Macadamia ja kollageeni hiusmaski

Bioelixire yhdistää sen tuotteissa macadamian öljyt ja luonnollisen kollageenin, jotka yhdessä erittäin vahvasti korjaavat vahingoittunutta hiusta. Hiusmaski sisältää bambu-uutetta, joka lisäkosteuttaa latvoja.

Pantene Expert Age Defy – kosmetiikkasarja

Pantene kohtaa yli 40 vuotiaiden ongelmat, joiden hiuksista on tullut ohuemmat ja hennommat. Pantene Expert Age Defy on yhdistelmä ainesosia jotka parantavat hiusten rakennetta ja poistaa seuraavia ongelmia: katkeilevat hiukset, kaksihaaraiset, pörröisyys, mattamaisuus ja ohuet hiukset.

Rene Furterer Absolue Keratine – hiusnaamio

Rene Furterer esitteli korjaavan hiusnaamion, jonka teho perustuu kasvikeratiiniin. Absolue Keratine on hiusnaamio erittäin kuiville, vahingoittuneille ja ylikäsitellyille hiuksille.