10 parasta seerumia punoituksen ja katkenneiden verisuonien hoitoon. Mikä on sinun valintasi?

Onko sinulla helposti ärtyvä ja punoittava couperosaiho? Tuottaako uusien kauneustuotteiden ostaminen vaikeuksia? Tässä 10 parasta kasvoseerumia ärtyneen ihon rauhoittamiseen ja kaunistamiseen. Tutustu valintoihimme!

Tapa, jolla huolehdimme ihostamme – etenkin päivittäin käyttämämme tuotteet – määrittelee ihon ulkonäön. Oikeanlaisten ihonhoitotuotteiden valinta on erittäin tärkeää, eli jos etsit hyvää punoitusta ja katkenneita verisuonia hoitavaa seerumia, jatka lukemista. Tässä lista 10 parhaasta kasvoseerumista couperosaiholle – tällä hetkellä suosituimmat ja ostetuimmat tuotteet herkälle iholle. Listassa on sekä edullisia että vähän kalliimpia tuotteita, eli kaikki voivat löytää itselleen (ja kukkarolleen!) sopivan kasvoseerumin. Tule mukaan lyhyelle matkalle kevyiden ja ravitsevien tuotteiden halki. Kaikki herkät, helposti ärtyvät ja punoittavat ihotyypit tulevat rakastumaan näihin tuotteisiin.

10 PARASTA SEERUMIA PUNOITUKSEN JA KATKENNEIDEN VERISUONIEN HOITOON

1. NANOIL Anti-Redness Face Serum

NANOIL Anti-Redness Face Serum

Tämä on syvästi ravitseva, rauhoittava ja punoitusta vähentävä tuote. Seerumissa on verisuonia vahvistavaa, supistavaa ja joustavuutta parantavaa hevoskastanjauutetta. Lehmusuute vähentää ihon ärsytystä jo yhden käyttökerran jälkeen. Muita ainesosia ovat kasviperäiset antioksidantit ja ihoa tukevat ainesosat, eli Nanoil Anti-Redness Face Serum tekee kaksi asiaa yhdellä kertaa: ihosta tulee terveempi ja nuorekkaampi. Ihonhoidon ammattilaiset pitävät Nanoil seerumin täydellisestä tasapainosta – se on erittäin tehokas mutta samalla äärimmäisen hellävarainen tuote. Laatu tekee siitä parhaan seerumin couperosaihon ja herkän ihon hoitoon.

Lue lisää: www.nanoil.fi

2. LA ROCHE-POSAY Rosaliac AR Intense

Intensiivinen ihonhoitotuote, joka vähentää ihon punoitusta. Kiinnostavaa kyllä, punaisuuden ehkäisemisen lisäksi seerumi vahvistaa verisuonien seinämiä kasviuutteiden ansiosta. La Roche-Posay Rosaliac AR Intensessä käytetty lähdevesi rauhoittaa ihoa ja ehkäisee ärsytystä. Tuote on kevyt geeli, joka rauhoittaa ihoa muutamassa sekunnissa. Toivotut tulokset, eli tasaisen sävyinen iho vailla punoitusta ja väriongelmia, saadaan aikaan muutamassa viikossa. La Roche-Posay Rosaliac AR Intense on yksi suosituimmista seerumeista herkälle iholle ja couperosaiholle.

3. EXUVIANCE AntiRedness Calming Serum

Rauhoittava seerumi couperosaiholle sekä ruusufinnin kanssa kamppaileville ihotyypeille. Tuote kehitettiin kasvojen punoituksesta ja jatkuvasta ihon ärtymisestä kärsiville ihmisille. Seerumi sisältää verisuonia vahvistavaa hevoskastanjauutetta sekä ihoa kosteuttavia peptidejä ja happoja. Exuviance AntiRedness Calming Serum auttaa ihoa pysymään rauhallisena ja ehkäisee laajentuneita verisuonia (ja katkenneita verisuonia).

4. LA MER MED+ Anti Red Couperose Concentrate

Vaikka tämä La Mer MED+ ei ole ylikalliista kasvovoiteista tunnetun ranskalaisen brändin tuote, Anti Red Couperose Concentrate on silti huomion arvoinen. Tuote koostuu merilevästä, merisuolasta ja merisiltistä ja niiden avulla se vähentää punoitusta sekä ehkäisee laajentuneita verisuonia. Hyvä uutinen on se, että tämä kasvoseerumi sopii couperosaihon lisäksi myös helposti ärtyvälle ja ruusufinnistä kärsivälle iholle. Parabeenien, ftalaattien, väriaineiden ja hajusteiden puute on plussaa.

5. DERMACED Redness Redux Advanced Serum

Yksi parhaista puolista Dermacedin punoitusta hoitavassa seerumissa on sen kyky stimuloida ihon luonnollisia uusiutumisprosesseja. Toisin sanoen, seerumi nopeuttaa ihon uusiutumista ja rauhoittaa ärsytystä – nämä kaksi vaikutusta ovat EGP -yhdistelmän (Epidermal Growth Factor), aloe verasta tulevien ravintoaineiden ja merilevän ansiota. Kevyt kasvoseerumi ei sisällä ärsyttäviä ainesosia ja sitä suositellaan sekä herkälle että aknesta kärsivälle iholle. Dermaced Redness Reduxia on käytettävä kahdesti päivässä mutta tarpeen tullen (esim. vakavasti ärtynyt iho), sitä voi käyttää jopa kolmesti päivässä.

6. REN Evercalm Anti-redness Serum

Toinen punoitusta vähentävä seerumi. Ärsytyksen, punoituksen ja kauneusvirheiden hoitamisen lisäksi tämä seerumi ehkäisee myös ensimmäisiä ikääntymisen merkkejä. REN Evercalm on kevyt voidemainen seerumi, joka rauhoittaa ihoa ja alustaa ihon tuleville kauneustuotteille. Mitä tulee tuotteen ainesosiin, REN Evercalm Anti-redness Serum sisältää leväuutetta, E-vitamiinia, maitoproteiineja, rosmariiniuutetta, arnikkiuutetta sekä kasviperäisiä öljyjä auringonkukasta, soijapavusta ja puolukasta. Vaikka ainesosien lista on pitkä, tuote on huolellisesti suunniteltu.

7. MURAD Sensitive Skin Soothing Serum

Kevyt kasvoseerumi herkälle, ärtyneelle ja punoittavalle iholle. Murad Sensitive Skin Soothing Serumia sopii hyvin couperosaiholle, koska se rauhoittaa ihoa ja ehkäisee laajentuneita verisuonia. Tuotteessa on kosteuttavaa hyaluronihappoa, joka tekee ihosta kimmoisan ja nuorekkaan. Toiset luonnolliset ainesosat – eli kamomillauute ja arnikkiuute – rauhoittavat ihoa ja tekevät verisuonista joustavammat. Murad Sensitive Serum toimii parhaiten, kun sitä käyttää kerran päivässä ennen kasvovoidetta.

8. ORGANIC SERIES Anti-Redness Serum

Anti-Redness Serum Organic Seriesiltä on vegaaninen kauneustuote täysin luonnollisista raaka-aineista. Sisältöluettelo on pullollaan tulehdusta ehkäiseviä, rauhoittavia ja korjaavia uutteita – taikapähkinä, ruusu, rosmariini, laventeli, viiniköynnös ja ginkgo biloba. Lisäksi seerumissa on ihoa kosteuttavaa ja silottavaa hyaluronihappoa. Ennen kaikkea Organic Series Anti-Redness Serum vähentää punoitusta sekä ärsytystä ja palauttaa ihon luonnollisen suojan iholle.

9. APIS Couperose-Stop Serum

Apis -merkin tarjoama seerumi on suunniteltu haastavalle iholle laajentuneilla ja katkenneilla verisuonilla. Tuotteessa on leväuutetta ja ginkgo-uutetta, jotka vahvistavat heikkoja verisuonia. Muita ainesosia ovat keramidit, silkkiproteiinit ja kirkastava C-vitamiini. Apis Couperose-Stop Serumin kaksi parasta puolta ovat kilpailukykyinen hinta ja normaalia suurempi koko. Voidemainen koostumus ei kuitenkaan toimi tässä tuotteessa.

10. ORGANIC LIFE Redness Solution Serum

Jos jatkuva ärsytys ja katkenneet verisuonet ovat tuttu ongelma, Organic Lifen Redness Solution seerumi saattaa kiinnostaa. Tuote sisältää jopa 14 eri kasviperäistä uutetta – muun muassa hevoskastanjaa, arnikkia, ginkgoa, taikapähkinää, vihreää teetä ja ruusunmarjaa. Seerumissa on myös pantenolia, allantoiinia sekä C- ja B3-vitamiinia. Kasvoseerumia suositellaan herkälle ja usein punoittavalle iholle. Tuote hoitaa myös kuivuutta ja jättää ihon rennommaksi.