TOP 5 Retinolikasvoseerumit käyttäjien arvostelujen perusteella

Retinolia käyttävät muutkin kuin ikääntyvät naiset vanhenevalla iholla. Tuote on kuin sijoitus ikuiseen virheettömään ihoon. Mikäli tekin haluatte pitää ihonne hyväkuntoisena, hoitakaa sitä parhaalla A-vitamiinikasvoseerumilla!

Paras retinoliseerumi

Retinolituotteiden määrä on epäilemättä valtava. Niissä on erilaisia ainesosia ja vaikutuksia, ja lisäksi retinolin muoto vaihtelee tuotteiden välillä. Jotkut tuotteet sisältävät puhdasta retinolia ja toiset sen johdannaisia, esimerkiksi todella tehokasta retinyylipalmitaattia tai keinotekoisia vaihtoehtoja: retinyyliasetaattia tai retinaalia. Kun valitsette retinolia sisältävää kasvoseerumia, varmistakaa sen sisältävän parasta vaihtoehtoa näistä – eli retinyylipalmitaattia. Varmistaminen on jo puoli onnistumista. Nämä retinoliseerumien arvostelut tulevat myös taatusti auttamaan.

TOP 5 Retinoliseerumit arvostelujen perusteella

1. Nanoil Retinol Face Serum, 50 ml

Sopii parhaiten: kaikille kaksi-, kolme-, neljä- ja viisikymppisille

paras kasvoseerumi Nanoil

Nanoil Retinol Serum – vaikutukset

★ silottaa jopa syvät rypyt
★ kohottaa kasvoja luonnollisesti
★ tarjoaa sileän, levänneen ihon
★ vähentää aknea ja hyperpigmentaatiota
★ sisältää parasta retinolia
★ sisältää punarnava-uutetta, vahvaa anti-age ainesosaa
★ tulee ekoystävällisessä lasipullossa

Nanoil Retinol Face Serum – kommentit ja arvostelut

Nanoil Retinol Serum saa parhaat pisteet tuhansilta tyytyväisiltä asiakkailta, jotka kertovat arvosteluissaan uskomattomista tuloksista. Valitsemalla tämän seerumin saa stabiilin ja tehokkaan retinolin. Lisäksi tuotetta ei ole hapetettu, eli sen voimia voi hyödyntää täysin ihon kaunistamiseen ja nuorentamiseen. Seerumin sisältämä A-vitamiini on yhdistetty vahvaan antioksidanttiin ja nuorentavaan eliksiiriin, Punarnava -juuriuutteeseen.

Seerumi on kevyt, imeytyy täydellisesti ja vaikuttaa ihon sisällä aktivoimalla solujen uusiutumisprosesseja sekä suojaamalla ihoa. Lopputulos? Rypytön, virheetön, eloisa ja sileä ihoa.

2. SESDERMA Reti Age Serum, 30 ml

Sopii parhaiten: kaikille kaksi-, kolme-, neljä- ja viisikymppisille

Sederma Retinol Serum – vaikutukset

★ Ehkäisee ihon ikääntymisprosesseja
★ Taistelee tummia kohtia vastaan
★ Tekee ihosta joustavamman ja kimmoisamman
★ Ehkäisee ihon kuivuutta

Sesderma Retinol Serum – kommentit ja arvostelut

Retinolin stabiili muoto, ginkgo -uute, proteiinit, mimeettiset peptidit, hyaluronihappo – nämä kaikki ainesosat vaikuttavat ihoon positiivisesti.

Verrattuna muihin seerumeihin, Sesderman seerumi ei sisällä kovinkaan paljon retinolia ja hinta on liian kova alkoholeja ja polyetyleeniglykoleja sisältävästä tuotteesta. Tästä huolimatta seerumi tuo hyviä tuloksia, etenkin ikääntyvälle ja syviä ryppyjä sisältävälle iholle.

3. LIQ CR Night 0,3% Retinol Silk, 30 ml

Sopii parhaiten: kaikille kaksi-, kolme-, neljä- ja viisikymppisille

LIQ CR Retinol Serum – vaikutukset

★ Ehkäisee ihon ikääntymisprosesseja
★ Vähentää pigmenttiläiskiä
★ Kiinteyttää ihoa ja lisää joustoa

LIQ CR Night 0,3% Retinol Silk – kommentit ja arvostelut

Tässä 30 ml kokoisessa yöseerumissa on pieni määrä retinolia. Vaihtoehto on hyvä, jos iho ei ole tottunut retinolituotteisiin ja haluaa tutustuttaa ihon uuteen ainesosaan sekä vähentää ryppyjä. LIQ CR -seerumi poistaa myös värivirheitä ja pigmenttiläiskiä.

Tuote sisältää puhdasta retinolia, joka elvyttää ihoa ja tukee kollageenituotantoa. Seerumissa on myös laktobionista happoa sekä E-vitamiinia. Mielipiteet ovat pääasiassa positiivisia mutta osa käyttäjistä sanoo tuotteen tukkivan ihohuokosia.

4. The Ordinary Granactive Retinoid 2%, 30 ml

Sopii parhaiten: kaikille kaksi-, kolme-, neljä- ja viisikymppisille

The Ordinary Retinol Serum – vaikutukset

★ Tekee ihosta kimmoisamman
★ Sisältää kasviuutteita
★ Antibakteerisia vaikutuksia
★ Elvyttää ihoa ja raikastaa kasvoja
★ Vähentää ikääntymisen ensimerkkejä

The Ordinary Granactive Retinoid 2% – kommentit ja arvostelut

The Ordinary Granactive Retinoid 2% sisältää kahta retinoidimuotoa. Molemmat ovat valitettavasti keinotekoisia. Tuotteen suosio on edullisen hinnan ansiota mutta lopputulokset eivät tee vaikutusta verrattuna muihin retinolituotteisiin.

Seerumi on suosittu valinta myös siksi, että siinä on vain vähän retinolia ja se on hyvä valinta päivittäiseen ihonhoitoon. Synteettisten retinoidien lisäksi se sisältää pippurilehtiuutetta ja rosmariiniuutetta. Seerumin säännöllinen käyttö tasoittaa ihonsävyä ja toimii antibakteerisesti sekä tulehduksenvastaisesti.

5. Revolution Skincare 0.5% Retinol Super Serum with Rosehip Seed Oil

Sopii parhaiten: kaikille kaksi-, kolme-, neljä- ja viisikymppisille

Revolution Skincare Retinol Serum – vaikutukset

★ Jättää ihon raikkaaksi ja nuorekkaaksi
★ Vähentää juovia
★ Kosteuttaa ja ravitsee tehokkaasti
★ Vegaani ja hajusteeton seerumi

Revolution Skincare Retinol Serum – kommentit ja arvostelut

Seerumissa on hoitavia ominaisuuksia ja vain vähän retinolia. Läpinäkyvä lasipullo saa meidät epäilemään seerumin tehokkuutta (A-vitamiini hapettuu, jos sitä ei säilytä pimeässä). Revolution Skincare Retinol Serum sisältää villiruusuöljyä, joka onnistuu vaalentamaan ja nuorentamaan ihoa. Lisäksi siinä on antiseptisiä ominaisuuksia. Osa arvostelijoista on sitä mieltä, että seerumi tukkii ihoa, eikä se ole kovinkaan kustannustehokas. Tuotetta kuuluu käyttää iltaisin.