Mikä pomade on paras? KATSO SUOSIKKIMME!

Pomadet ovat edelleen lyömättömiä kulmien muotoilutuotteita. Ne ovat ainutlaatuisia, sillä vain niiden avulla voit luoda rohkeita ja vahvasti korostettuja kulmakarvoja, mutta tarvittaessa myös hienovaraisen kulmameikin. Mikä on markkinoiden paras pomade? Tutustu arvosteluumme ja selvitä, kuka on voittaja!

suositut pomadet

Mikä pomade on paras? ARVOSTELU

NANOBROW Eyebrow Pomade

ARVOSANA 10/10 ★★★★★★★★★★

Lisää tietoa voi löytää viralliselta kotisivulta: nanobrow.fi

Suosituin pomade. Se takaa, että kauniisti täytetyt, määritellyt ja korostetut kulmakarvat ovat kenen tahansa käden ulottuvilla! Mikään ei tuo silmiäsi ja piirteitäsi paremmin esiin kuin pomadella täydellisesti määritellyt kulmakarvat! Sen koostumus on vaivattomasti muokattava ja se tekee meikkaamisesta silkkaa nautintoa. Voidaan kiistattomasti sanoa, että tämä on paras pomade! Tulet häikäistymään sen helpposta levityksestä. Tulet myös rakastamaan kolmea erittäin hienostunutta, mutta neutraalia sävyä, jotka sopivat taatusti omiin kulmiisi. Sen koostumus on vegaaninen, vedenkestävä ja erittäin riittoisa, mutta se huuhtoutuu helposti pois meikinpoiston yhteydessä – kulmia ei tarvitse hieroa, mikä heikentäisi herkkiä kulmakarvoja. Todellinen löytö!

ANASTASIA BH DipBrow

ARVOSANA 9/10 ★★★★★★★★★

Anastasia Beverly Hills Diprow Pomade on saatavana monista kosmetiikkaa myyvistä liikkeistä ja verkkokaupoista maailmanlaajuisesti jopa 11 sävyssä! Laaja sävyvalikoima on luotu sopimaan sekä blondeille että bruneteille. Jotkut väittävät, että näin monet eri sävyt ovat hyvin samankaltaisia keskenään ja on vaikea valita itselleen sopivaa sävyä, varsinkin jos tekee ostoksia netissä. Onkin parempi mennä paikan päälle ja testata sävyjä itse ennen lopullisen päätöksen tekemistä. Tämä lukuisten kuluttajien innokkaasti suosittelema pomade on yksi maailman suosituimmista ja yksi ensimmäisistä koskaan julkaistuista pomadeista. Sitä pidetään jo suorastaan ikonisena. Sen hinta ei kuitenkaan ole kovin edullinen. Pomade itsessään on erittäin kestävä ja vedenkestävä.

Tarte Frameworker™ Brow Pomade

ARVOSANA 8/10 ★★★★★★★★

Superkestävä, vedenkestävä ja kauniisti muotoiltu pomade. Sävyjä on melko paljon, joskin enimmäkseen valittavana on vaaleita sävyjä. Miellyttävä, mutta hieman paksua koostumusta varjostaa hieman vähemmän miellyttävä hinta. Koostumus on hienostunut, kuten näin tunnetulta merkiltä voi odottaa. Sitä on kuitenkin melko vaikea pestä pois päivän päätteeksi. Tuote on vegaaniystävällinen.

Benefit Cosmetics POWmade

ARVOSANA 7/10 ★★★★★★★

Benefit on suosittu ja arvostettu kauneusbrändi, joka julkaisee jatkuvasti uusia kulmien muotoilutuotteita. Onko heidän kermainen, kauniissa, mutta hieman teinimäisessä purkissa tuleva pomade markkinoiden paras? Benefit Cosmeticsin POWmade oli aikoinaan valtavan suosittu ja monet kuluttajat vannovat sen nimeen tänäkin päivänä. Sinun kannattaa valita se, jos pidät hyvin pehmeästä koostumuksesta. Benefit POWmade tärkeimmät ominaisuudet ovat kahdeksan saatavilla olevaa sävyä, vegaaninen ja vedenkestävä koostumus sekä purkki, jossa on erityinen reunus, jonka avulla siveltimestä voi pyyhkiä pois ylimääräisen pomaden. Entä sen tarjoamat vaikutukset? Ne ovat melko hienovaraisia, sillä pomadessa on erilainen koostumus kuin edeltäjässään ja siksi myös erilainen pigmentti.

Diego Dalla Palma RVB LAB Make Up Cream Eyebrow Liner

ARVOSANA 6/10 ★★★★★★

Tätä pomadea kuvataan usein ”kulmakarvojen rajaajaksi”, sillä sen avulla voit luoda täydelliset ääriviivat kulmakarvoillesi. Se on melko paksua, joten kulmien täyttäminen vaatii hieman harjoittelua. Tuote on vedenkestävä, ja kuten valmistaja vakuuttaa; se tarttuu ihoon täydellisesti. Koostumus kuivuu nopeasti, joten tarvitset ehkä hieman harjoitusta, kun täytät kulmia sillä – siveltimen vedon on oltava tarkka, sillä myöhemmin on vaikea tehdä korjauksia.

Indestructi’Brow Lock & Load Eyebrow Pomade

ARVOSANA 5/10 ★★★★★

Tämä tuote on melko epätavallinen; saat kermaisen pomaden ja kulmakarvapuuterin kahdessa pienessä purkissa. Koska ne ovat saman sävyisiä, niillä ei oikein voi luoda kulmakarvoihin ombre-efektiä. Onko puuterin tarkoitus täyttää kulmakarvat alueilla, joissa pomade ei onnistunut? Vai antaa kulmillesi mattapintaisen lopputuloksen, sillä sen koostumus on täysin mattainen? Kulmapuuteri ei sovellu käytettäväksi yksinään, sillä se ei ole kestävä ja antaa vain keskipeittävän peittävyyden. On kuitenkin myönnettävä, että se on mielenkiintoinen uusi lähestymistapa kulmameikkiin, ja vaikka se ei olekaan paras vaihtoehto, tämä ainutlaatuinen kaksikko ansaitsee huomiosi.

Pomade: miten sitä käytetään?

  1.  Puhdista kulmakarvat vanulapulla; muista, että niiden tulee olla kuivat ja rasvattomat. Harjaa niitä spooliella, jotta niille on helpompi antaa oikea muoto.
  2. Levitä hieman pomadea siveltimelle.
  3. Määrittele kulmakarvojen alareunaa kohti häntää.
  4. Työstä nyt hännän muotoa: muista, että sen tulee olla teräväkärkinen ja voimakkaammin korostettu kuin muun kulmakarvan.
  5. Määrittele ylin kulmaraja. Saat kauniin ja luonnollisen näköisen vaikutelman jättämällä kulmakarvan sisäreunan koskemattomaksi ja aloittamalla muutaman millimetrin päästä.
  6. Täytä kulmakarvojen ylä- ja alareunan välinen alue ja yritä levittää enemmän tuotetta kulmakarvojen loppupäähän ja vähemmän kulmakarvojen keski- ja sisäosaan.
  7. Harjaa sitten vain ylimääräinen pomade tarvittaessa pois spooliella. Tee se varovasti harjaamalla kulmia ylöspäin. Valmista tuli!