Arganöljyllä rikastettu Nanoilin kaksivaiheinen hiustenhoitoaine. Täydellinen juuri sinulle!

Arganöljy on kasviöljyjen kiistaton kuningas. Sen säännöllinen käyttö hiuksiin tuo mukanaan lukuisia etuja. Arganöljyä voi itse asiassa hyödyntää muutamallakin eri tavalla. Voit esimerkiksi ottaa käyttöön Nanoilin kaksivaiheisen hiustenhoitoaineen, jossa arganöljyä käytetään keskeisenä ainesosana. Mutta milloin tällaista tuotetta tulisi käyttää ja millaisia vaikutuksia voit siltä odottaa?

HIUSTEN HOITOAINE ARGANILLA nanoil

Suihkutettava, hiuksiin jätettävä hoitoaine on yksi hiustenhoidon perustuotteita, joka on syytä pitää aina käden ulottuvilla. Se auttaa hiusten selvittämisessä ja saa kamman sekä harjan kulkemaan vaivattomasti säikeiden lävitse ja ehkäisee näin ollen takkujen muodostumista, mutta ennen kaikkea se toimittaa hiuksille arvokkaita ravintoaineita ja elvyttää elottomia suortuvia. Kannattaa kuitenkin muistaa, että vaikutukset riippuvat täysin siitä, mitä hoitoaine pitää sisällään. Niinpä hoitoaine kannattaa aina valita hyvin tarkkaan.

Arganöljyä sisältävä hoitoaine Nanoililta

Yksi mielenkiintoisimmista tuotteista, joka on selvästi kasvattanut suosiotaan viime aikoina, on Nanoil Argan Hair Conditioner. Ammattilaiset suosittelevat tätä hiustenhoitoainetta, ja vaativimmatkin kuluttajat ovat rakastuneet siihen. Tämän tuotteen erottaa muista vastaavanlaisista tuotteista siitä, että se:

  • on kaksivaiheinen (joten se toimii paremmin)
  • on hiuksiin jätettävä (se on koostumukseltaan kevyt, joten se ei paina hiuksia)
  • sisältää arganöljyä (ravitsee hiuksiasi syvältä)

Tuotteen kaikkia ominaisuuksia on vaikea kuvata vain kolmen kohdan luettelossa, joten suosittelemmekin lämpimästi, että tutustut tähän tuotteeseen hieman paremmin. Mitä muuta sinun pitäisi tietää Nanoilista ja brändin kehittämästä kaksivaiheisesta argan-hiustenhoitoaineesta, ennen kuin päätät kokeilla sitä?

nanoil HIUSTEN HOITOAINE ARGANILLA

Kaksivaiheinen koostumus takaa tehokkaammat vaikutukset

Nanoilin argan-hiustenhoitoaine on kaksivaiheinen tuote, mikä tarkoittaa, että siinä yhdistyy kaksi itsenäistä koostumusta: vesipohjainen ja öljypohjainen vaihe. Kuluttajan kannalta on tärkeää tietää, että kaksivaiheisen hiustenhoitoaineen teho on myös kaksinkertainen. Tällainen tuote ei ainoastaan tasoita hiusakselin ulointa kerrosta, vaan se myös suojaa auringolta, korkeilta lämpötiloilta, pakkaselta ja vapailta radikaaleilta. Jos siis hiuksesi tarvitsevat välitöntä ravitsemusta, kaksivaiheinen hiustenhoitoaine on oikea valinta. Nanoil Argan Hair Conditioner -hoitoaineella saat:

  •  ravitut ja elinvoimaiset hiukset.
  • uskomatonta sileyttä, kimmoisuutta ja kiiltoa.
  •  hiukset, jotka eivät enää ole alttiita pörröisyydelle tai staattisuudelle.
  •  hiukset, jotka eivät enää takkuunnu.
  •  terveet lavat, jotka kestävät paremmin vaurioita.

Hoitoaine, jossa on argan- ja risiiniöljyä

Kaikki nämä edellä mainitut hyödyt eivät ole vain pelkkää sattumaa, vaan ne ovat Nanoil Argan Hair Conditionerin koostumuksen ansiota, joka on itse asiassa kahden arvokkaan kosmetiikkaöljyn sekoitus:

  • arganöljy korjaa, nuorentaa ja suojaa hiuksia.
  • risiiniöljy tehostaa väriä, vahvistaa ja hoitaa hiuksia.

Nanoil on toditanut, ettei hyvään ja oikeaoppiseen hiustenhoitoon tarvita paljon. Joskus riittää kahden kasviöljyn sekoitus, joka on muutettu kevyeksi kaksivaiheiseksi hoitoaineeksi. On syytä korostaa, että Nanoilin argan- ja risiiniöljyä sisältävä hiustenhoitoaine ei sisällä lainkaan parabeeneja, PEG-s- ja SLS-s-valmisteita. Tuotteessa ei ole myöskään käytetty keinotekoisia väriaineita tai hajusteita, vaikka tämä kosmetiikka tuoksuukin ihanalta. Nanoil Argan Hair Conditioner -hiustenhoitoaine sopii myös vegaaneille.

Mikä on paras tapa käyttää Nanoil Hair Argan Conditioner -hoitoainetta?

Nanoilin arganöljyä sisältävän hoitoaineen luonnollisuus saattaa olla sen houkuttelevin ominaisuus. On kuitenkin vielä yksi huomionarvoinen asia, joka saa naiset rakastumaan tähän kosmetiikkaan – nimittäin sen yllättävän helppo levitys. Tärkeintä on huomioida heti alkuun, että kyseessä on hiuksiin jätettävä hoitoaine, joten sen levittäminen vie kirjaimellisesti vain muutaman sekunnin. Nanoilin kaksivaiheisten hiustenhoitoaineiden (ei vain argan-hoitoaineen) käyttö koostuu kahdesta vaiheesta:

Vaihe 1. Pese hiukset kuten normaalisti (käytä mieluiten Nanoilin micellar-shampoota).
Vaihe 2. Suihkuta pyyhekuiviin hiuksiin Nanoilin hoitoaine.

Koska tämä hoitoaine on vesipohjainen, sillä on kaksi valtavaa etua tavallisiin hoitoaineisiin verrattuna. Ensinnäkin hiusten ei ole vaikea imeä tuotetta hetkessä ja toiseksi se ei jätä hiuksia rasvaisiksi eikä velttoiksi. Tästä syystä voit käyttää Nanoil Argan Hair Conditioneria niin usein kuin haluat.

Nanoil Argan Hair Conditionerin hinta ja saatavuus

Kiinnostuitko? Vieraile osoitteessa nanoil.fi ja osta Nanoilin kaksivaiheinen, arganöljyä sisältävä hiustenhoitoaine. Koe itse, kuinka kauniiksi hiuksesi voivat muuttua ja kuinka vähän se maksaa! Tämä tuote on saatavilla myös valituilla jälleenmyyjillä, joten sen hinta voi vaihdella liikkeestä riippuen.