7 syytä, miksi sinun pitäisi käyttää Nanobrow Lamination Kitia kulmien laminointiin

Onko mahdollista saada aina täydellisen muotoiset kulmakarvat, jotka näyttävät upeilta kellonajasta riippumatta ja vieläpä ilman meikkiä?! Nanobrow Lamination Kitin ansiosta se todellakin on mahdollista! Tänään esittelemme täydellisen setin kulmien laminointiin, jonka ansiosta saat nauttia virheettömistä kulmista jopa kuusi viikkoa. Voit unohtaa lukuisat kosmetiikkatuotteet ja aikaa vievän meikkaamisen! Kokeile NANOBROWin laminointisarjaa!

Mikä on Nanobrow Lamination Kit?

Se on käytännöllinen setti kulmien laminointiin, joka sisältää kaiken tarvittavan nopeaan, helppoon ja turvalliseen laminointiin kotona ja kauneushoitolassa. Se sisältää:

Kulmaliimaan (7 ml / 0,24 fl oz), ensimmäisen vaiheen kohottavan aineen (5 ml / 0,17 fl oz), toisen vaiheen kiinnittävän aineen (5 ml / 0,17 fl oz) ja muita lisätarvikkeita, jotka ovat välttämättömiä hoidon suorittamiseen. Nanobrow’n huolellisesti kehitettyn kulmakarvojen laminointisetin avulla voit muotoilla kulmasi nopeasti ja helposti, ja loihtia unelmiesi kulmakarvat, jotka näyttävät upeilta jopa kuusi viikkoa! Ammattimaisuus, helppo levitys, riittoisuus (yksi pakkaus riittää 10 laminointikäsittelyyn) sekä simppeli, askel askeleelta etenevä ohjeistus ovat tämän kulmien DIY-laminointisetin merkittävimmät valttikortit.

Nanobrow Lamination Kit – kulmien laminointisetti

Vieraile osoitteessa nanobrow.fi ja löydä täydellinen tapa muotoilla kulmasi niin arkeen kuin juhlaan.

Nanobrow Lamination Kit: 7 syytä, miksi sitä kannattaa käyttää

#1 TÄYDELLINEN SETTI KULMIEN KOHOTUKSEEN JA LAMINOINTIIN KOTONA

Nanobrow Lamination Kit on hienostunut ja suosittu kulmien laminointisetti, joka sisältää kaiken sen, mitä tarvitset kulmakarvojesi muotoiluun ja kesyttämiseen: pullot, joissa on kohotus- ja kiinnitysliuoksia, kulmaliima ja applikaattorit, joiden avulla voit suorittaa hoidon hyvin vaivattomasti – kaikki tämä sisältyy settiin!

#2 NANOBROW LAMINATION KIT ON LOISTAVA KAIKILLE KULMAKARVOILLE

Ovatko kulmasi ohuet ja harvat, etkä pysty hallitsemaan niitä haluamallasi tavalla? Nanobrow Lamination Kit saa kulmasi näyttämään parhaimmiltaan! Voit luottaa kulmien laminointiin silloinkin, kun kulmasi ovat ohuet ja laikukkaat tai tuuheat ja paksut, joiden kesyttäminen on aiemmin ollut haastavaa muilla kosmetiikkatuotteilla.

#3 ÄLLISTYTTÄVÄT TULOKSET

Hoidon jälkeen kulmakarvasi ovat tarkasti muotoillut, paksumman näköiset ja korostetut. Tulet näkemään ihanteellisesti muotoillut ja korostetut kulmakarvat peilistä. Kiitos Nanobrow Lamination Kitin, sinun ei tarvitse enää meikata kulmiasi, ellet välttämättä halua! Voit nauttia kulmakarvojen ihanasta ulkonäöstä ja täydellisestä muodosta useiden viikkojen ajan!

#4 YKSITYISKOHTAISET OHJEET JA HELPPO LEVITYS

Tässä erinomaisessa kulmakarvojen laminointisetissä on kiinnitetty huomiota yksityiskohtiin: mukana tulee selkeä käyttöohje ja numeroidut pullot, jotta voit laminoida kulmat itse kotona ja saavuttaa hämmästyttävät vaikutukset.

#5 VIRHEETTÖMÄT KULMAKARVAT MONEKSI VIIKOKSI ILMAN KORJAILUJA!

Ehdottomasti tämä on se, mikä saa meidät tuntemaan olomme mukavaksi ja itsevarmaksi: sinun ei tarvitse enää murehtia variseeko tai tahraantuuko kulmameikkisi päivän aikana ja näyttävätkö kulmakarvat upeilta, koska Nanobrow Lamination Kit varmistaa hämmästyttävän lopputuloksen! Hoito pitää karvat täydellisessä kunnossa useita viikkoja, joten voit unohtaa peiliin katsomisen joka minuutti.

#6 LAMINOINTISARJA KULMAKARVOJEN AMMATTILAISILLE JA KOTIKÄYTTÖÖN

Helppo levitys, yksinkertaiset ohjeet ja numeroidut pullot eivät ole tarkoitettu vain kotikäyttöön. Koska tämä laminointisetti on laadukas, tarkka ja supertehokas, se on loistava valinta myös ammattilaisille.

#7 NANOBROW LAMINOINTISARJA ON KUSTANNUSTEHOKAS!
Koostumus on suunniteltu tarjoamaan pitkäkestoisen, jopa kuusi viikkoa kestävän vaikutuksen, kun taas itse pakkaus riittää jopa 10 hoitokertaan! Nauti virheettömistä kulmakarvoista monta kuukautta!

Wyświetl ten post na Instagramie

Post udostępniony przez Nanobrow (@nanobrow.official)